AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
IFK Mariehamn
4-3-3

42

(3-2)

Yleisöä 1121

KTP
4-4-2
vko.38 // 25.9.2021

Ennakko: IFK Mariehamn-KTP

Ennakko: IFK Mariehamn-KTP

Kuva: Mikko Mäkelä

IFK Mariehamn saa sunnuntaina runkosarjan viimeiseen otteluun vieraakseen KTP:n.

Kotkalaiset pyristelevät vielä pois jumbosijalta ja IFK Mariehamn puolestaan lähtee tekemään lisää eroa paitsi KTP:hen myös karsintaviivaan.

IFK:lta ovat ottelusta varmasti sivussa pitkäaikaispotilas Onni Sillanpää, keskiviikon Ilves-ottelussa loukkaantunut Yanga Baliso sekä pelikiellossa oleva Dé.

- Muuten loukkaantumisia ei ole, mutta meillä on muutama pelaaja, jotka ovat olleet loukkaantuneina ja ovat hiukan muita jäljessä. Voisi sanoa näin: Suurin osa valittavissa kokoonpanoon, mutta en valitse sellaisia pelaajia, jotka eivät ole valmiita, Grönvitt-luotsi Daniel Norrmén linjaa.

IFK on Norrménin alaisuudessa pelannut liki kiinteällä kokoonpanolla. Nyt muutoksia on kuitenkin tiedossa muutenkin kuin Balison ja Dén poissaolojen myötä.

- Kyllä tiettyjä muutoksia tulee. Tämä on meille kolmas ottelu viikkoon ja meidän pitää saada hiukan tuoreita jalkoja kentälle, Norrmén sanoo.

Säilyäkseen valtakunnan pääsarjassa KTP tarvitsee pinnoja kaikista jäljellä olevista otteluista, myös Maarianhaminasta.

KTP starttasi Kotkasta jo varhain lauantaiaamuna. Päivälautta vei joukkueen Turusta Maarianhaminaan ja majoittumisen jälkeen jengi veti vielä iltatreenit Wiklöf Holdin Arenan loistavalla tekonurmella.

KTP on matkassa 18 pelaajan kokoonpanolla. Vakiomiehistöstä ovat poissa espanjalaiset Asier Arranz ja Juan Esnáider sekä Anton Eerola. Arranzin varoitustili on täyttynyt, ja pakkohuili on Esnáiderillakin, joka tuli ulosajetuksi kahden keltaisen kortin jälkeen FC Lahti-pelissä. Eerola potee vielä aiempia vammojaan.Erotuomari Al-Emara Mohammad

AET 1 Aravirta Jan-Peter
AET 2 Karstila Juhani
4.ET Kotka Mikael

IFK Mariehamn - KTP Wiklöf Holding Arenalla sunnuntaina 26.9. klo 18.30.

Kaikki Veikkausliigan ottelut suorana Ruutu-palvelussa

Lähde: Ålandstidningen