AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
JJK
4-4-2

11

(0-0)

Yleisöä 1587

RoPS
4-3-3
vko.30 // 30.7.2017

Ennakko: JJK-RoPS

Ennakko: JJK-RoPS

JJK jatkaa maanantaina pelejään evakkokentällään Vaajakoskella, jonne vastaan asettuu Rovaniemen Palloseura.

JJK on saalistanut kauden 18 ottelustaan ainoastaan yhden voiton ja kahdeksan pistettä, mutta Jyväskylässä ei ole heitetty kirvestä kaivoon.

Päin vastoin. Juha Pasojan luotsaama miehistö luottaa edelleen vahvaan syyskauteen. Sarjataulukossa Helsingin IFK on ainoastaan kahden voiton ja kuuden pisteen karkumatkalla. JJK:lla on edelleen täydet mahdollisuudet nousta pois vähintäänkin suoran tippujan paikalta.

Edellisessä ottelussaan JJK yllätti Veikkausliigaa seuraavan yleisön saalistamalla vieraissa 1-1 tasapelin mestaruustaistoon hamuavalta Vaasan Palloseuralta.

JJK:n miehistö on saanut kaksi merkittävää vahvistusta. Kettupaitoihin ovat liittyneet raamikas serbihyökkääjä Sasa Jovovic sekä Viron maajoukkuepuolustaja Hindrek Ojamaa. Ojamaa pelasi jo Vaasaa vastaan ollen välittömästi kentän parhaimmistoa. Jovovic sen sijaan ei ollut edustuskelpoinen vielä edellisessä ottelussa, vaan pääsee irti ensimmäistä kertaa Kettupaidassa nyt kotiyleisön edessä.

Napapiirillä JJK:n viime aikojen siirtoja on seurattu tiiviisti.

- Juuri nyt JJK:n leirissä on voitonkipinä kaikkein kirkkaimmillaan, RoPS:n päävalmentaja Juha Malinen varoittaa seuransa verkkosivuilla.

- JJK:lla on ollut vaikea kausi, mutta Vaasaa vastaan heiltä jo löytyi rohkeaa pelin avaamista ja jopa hallintavaiheita. Jovovicin ja Ojamaan saapumisen myötä siellä aidosti uskotaan, että nyt on heidän aikansa. Nämä tuo tähän peliin mielenkiintoisia jännitteitä, Malinen painottaa.

RoPS:n miehistöstä puuttuu varmuudella Cem Felek. Felekin kauden aikana ilmennet sydämen rytmihäiriöt vaativat tarkempaa hoitoa, jonka johdosta Felek lentää alkuviikosta operoitavaksi kotimaahansa Saksaan.


JJK - RoPS Vaajakoskella maanantaina 31.7. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: JJK:n verkkosivut, RoPS:n verkkosivut