AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
SJK
4-4-2

01

(0-1)

Yleisöä 2115

IFK Mariehamn
4-4-2
vko.15 // 13.4.2016

​Ennakko: SJK-IFK Mariehamn

​Ennakko: SJK-IFK Mariehamn

SJK isännöi torstaina 14.4. kello 18.30 alkavassa Veikkausliigan ottelussa IFK Mariehamnia.

SJK:n kotiavaus pelataan Jouppilanvuoren tekonurmella, sillä Seinäjoen Keskuskenttä ei ole vielä pelikelpoinen. Avausottelun innostusta se ei vähennä pätkääkään ja samalla päästään pelaamaan todennäköisesti viimeistä kertaa juuri tällä areenalla. Ensi kaudella avausottelua pelataan viereen nousevalla OmaSp Stadionilla ja seuraavassa ottelussa pelikenttänä on Keskuskenttä.

Torstain vastustaja IFK Mariehamn on viime vuosina vieraillut Seinäjoella kolme kertaa ja joka kerralla SJK on vienyt voiton suurinumeroisesti. Päävalmentaja ei lupaile varmaa voittoa tälläkin kertaa, mutta lupaa että ainakin joukkue on tehnyt kaiken siten, että kolme pistettä jäisi Seinäjoelle.

- IFK Mariehamn on hyvin organisoitu joukkue, jolla on valmennus vaihtunut viime kaudesta ja se on tuonut lisämausteensa viime kauteen verrattuna. Se on vaarallinen joukkue erikoistilanteissa ja vastahyökkäyksissä. Jos niiden kanssa nukahtaa, niin tulee vaikeuksia. Me olemme kuitenkin valmistautuneet hyvin ja olemme tällä hetkellä hyvillä fiiliksillä viime viikon kahden voiton jälkeen.

- Viikko oli raskas, mutta olen siihen kokonaisuutena erittäin tyytyväinen. Nyt olemme päässeet pari päivää palautumaan. Olemme myös tehneet talvella hommia sen eteen, että vaikka pelejä on nyt paljon lyhyessä ajassa, niin me olemme valmiita siihen, kommentoi päävalmentaja Simo Valakari SJK:n sivuilla.

Joupiskalla tunnelma on yleensä hyvä, sillä yleisö pääsee lähelle kenttää, tuoden oman panoksensa kenttätapahtumiin.

- Jokainen joukkue haluaa pelata kotona ja varsinkin meillä on ollut tosi hyviä pelejä kotikentällä. Iso osa siihen on, että meillä on hyvä kannatus. Saadaan aina hyvä fiilis ja vastustajan on vaikea tulla tänne pelaamaan, kiittelee Valakari kannattajien panosta.

SJK ei saa tähän otteluun pelaajia sairastuvalta ja edelleen sivussa on samat miehet kuin viime viikon otteluistakin. SJK:lla on kuitenkin laaja pelaajamateriaali ja muutaman pelaajan poissaolo ei siinä vielä näy. Täyteen pelikuntoon on myös palautunut muun muassa keskikenttäpelaaja Matej Hradecky, joka pelasi jo lauantaina yli puoli tuntia. Samoin uusi sopimuspelaaja Matti Klinga pelasi viime viikolla molemmissa otteluissa.

IFK:lta puolestaan on varmuudella sivussa laitapuolustaja Albin Granlund.


SJK-IFK Mariehamn Jouppilanvuoren tekonurmella torstaina 14.4. kello 18.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.