AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
FC Lahti
4-4-2

10

(1-0)

Yleisöä 1513

FC Inter
4-3-3
vko.23 // 8.6.2016

Ennakko: FC Lahti-FC Inter

Ennakko: FC Lahti-FC Inter

FC Lahti ja FC Inter kohtaavat torstaina Kuhnureitten siirtyessä pelaamaan kotiottelunsa Lahden stadionille.

Inter ja FC Lahti ovat kohdanneet toisensa jo kerran tämän kauden Veikkausliigassa. Interin kauden avausottelussa Veritas Stadionilla pelattu ottelu päättyi 1-1 tasapeliin. Tuon ottelun maaleista vastasivat Interin Egzon Belica ja lahtelaisten Jasse Tuominen.

Lahti vastustajana on ollut Interille tiukka. Ottelut ovat olleet tasaisia ja voitot ovat olleet kovan työn takana. Interin valmentaja Jami Wallenius odottaa syystäkin tasaista huomisesta ottelusta.

- Lahdella on joukkueessa hyviä yksilöitä, joiden kanssa saamme olla tarkkana. Ottelumme ovat olleet tasaisia ja samaa odotan nytkin, tietää Wallenius.

Inter on ollut Walleniuksen komennossa nyt kaksi viikkoa. Inter-luotsin mukaan tekeminen harjoituksissa on ollut todella hyvää. Sama meininki pitäisi pystyä siirtämään myös peleihin.

- Syke treenikentällä on ollut hyvä. Olemme päässeet harjoittelemaan niitä asioita, joita haluan pelaamisessamme näkyvän. Hyökkäyspelaamiseen yleensä, maalintekoon ja prässäämiseen olemme kiinnittäneet paljon huomiota harjoituksissa. Nyt näitä asioita pitäisi sitten nähdä myös pelitilanteessa, korostaa Wallenius.

Maaottelutauko on Lahdessakin onnistuttu käyttämään onnistuneesti hyväksi. Tauko on sisältänyt akkujen latailua ja taktisten asioiden läpi käymistä. Torstain kamppailuun Lahti on niin valmis kuin voi olla.

- Hyvin ollaan käytetty tauko hyväksi. Se on pitänyt sisällään pientä minilomaa ja lisäksi ollaan voitu rauhassa käydä taktisia asioita. Haluan ajatella niin, että meidän harjoitukset rupeaisivat näkymään pelissä jo torstaina. Hyviä harjoituksia ja nimenomaan hyökkäyspeliä on tullut hiottua. Tänään (tiistaina) pystyttiin pelaamaan 11 vs 11 peliä. Mukana oli muutamia Akatemian pelaajia ja muun muassa Henri Toivomäki oli sparraamassa meitä. Ollaan aika ideaalisti pystytty valmistautumaan, Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas selostaa.

Aivan parhaalla kokoonpanolla Lahti ei otteluun pääse.

- Hassan Sesayn maaottelukomennus venyy ja hän tulee takaisin vasta keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Pyry Kärkkäisen kylki ei ole parantunut kokonaan. Miikka Mujunen on ollut koko ajan flunssassa, eikä ole ollut rivissä, "Toke" valottaa.

Interin kokoonpanosta puuttuvat varmuudella huomenna pelikieltoaan kärsivä Egzon Belica sekä loukkaantuneet Henrik Moisander, Henri Lehtonen, Pape Sow, Adama Tamboura ja Oskari Qvick. Myöskään joukkueen mukana jo tämän viikon harjoitellut Philip Njoku ei ole vielä joukkueen mukana huomenna.


FC Lahti-FC Inter Lahden stadionilla torstaina 9.6. kello 18.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: FC Lahden verkkosivut, FC Interin verkkosivut