AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
KuPS
4-5-1

21

(0-0)

Yleisöä 2621

IFK Mariehamn
4-4-2
vko.36 // 8.9.2016

Ennakko: KuPS-IFK Mariehamn

Ennakko: KuPS-IFK Mariehamn

Kuopion Palloseuran Veikkausliigaottelut jatkuvat perjantai-iltana Savon Sanomat Areenalla.

Veikkausliigakauden 25:nnen sarjakierroksen huippuottelussa vastaan asettuu IFK Mariehamn kello 18.30 alkaen.

Veikkausliigassa ryhdytään nyt pelaamaan syksyn ratkaisuotteluita maaottelutauon päätyttyä. Kuopion Palloseura lähtee loppukauteen hyvistä asemista. Sarjakakkosena oleva IFK taistelee tiukasti liigamestaruudesta. Tärkeitä sarjapisteitä on perjantai-iltana jaossa.

Kuopiolaiset hakevat perjantaina jatkoa hyville kotipeleilleen. Suomen cupin viime vuonna voittanut IFK pelaa vahvaa sarjakautta. Toppari Jani Lyyski johtaa joukkueen puolustuspeliä ja tehokas jamaikalaishyökkääjä Dever Orgill iskee maaleja ottelusta toiseen.

- Maaottelutauko on vietetty harjoitellen ja valmistautuen syyskuun otteluruuhkaan. Meillä on kuusi ottelua 24:n päivän aikana. Joukkue on henkisesti ja fyysisesti valmiina, Kuopion Palloseuran päävalmentaja Marko Rajamäki kertoo.

Kuopiolaisisäntien terveystilanne on hyvä, eikä pelikieltoja ole päällä.

IFK Mariehamn pääsee otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanollaan. Dever Orgill palaa riveihin suoraan Jamaikan MM-karsintaotteluista ja myös Albin Granlund on taas mukana maajoukkuekomennuksen jälkeen. Myös pitkään sivussa ollut Anthony Dafaa on jälleen pelikunnossa, joten päävalmentaja Peter Lundbergilla on koko miehistö käytettävissään.


KuPS - IFK Mariehamn perjantaina 9.9. kello 18:30 Savon Sanomat Areenalla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: KuPS:n verkkosivut, IFK Mariehamnin verkkosivut