AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
IFK Mariehamn
4-4-2

10

(1-0)

Yleisöä 1608

PS Kemi
4-4-2
vko.36 // 11.9.2016

Ennakko: IFK Mariehamn-PS Kemi

Ennakko: IFK Mariehamn-PS Kemi

Sarjakakkonen IFK Mariehamn isännöi maanantaina Wiklöf Holdig Arenalla PS Kemiä. Kemiläiset lähtevät uuteen viikkoon liigataulukon sijalta kahdeksan.

IFK Mariehamn porskutti vielä elokuussa Veikkausliigan kärkisijalla, mutta kaksi edellisottelua eivät sujuneet täysin suunnitelmien mukaan. Ennen maaottelutaukoa saarelaiset juuttuivat maalittomaan tasapeliin VPS:n kanssa ja viime perjantaina ahvenanmaalaiset hävisivät vieraskentällä KuPSille 1-2.

IFK Mariehamn pääsee otteluun siinä mielessä hyvistä lähtökohdista, sillä uusia loukkaantumisia ei joukkueessa ole. Vaikka Kuopion reissu ei tuonut perjantaina pisteitä, niin Maarianhaminassa on itseluottamus silti yhä korkealla.

- Tiedämme, että näissä otteluissa kaikki on omissa käsissämme. Lähdemme voittamaan peliä, lupaa IFK Mariehamnin kapteeni Jani Lyyski seuransa verkkosivuilla.

PS Kemi pelasi vahvan elokuun, mutta syyskuun ensimmäinen kamppailu ei lisäystä pistepussiin tuonut. HJK oli perjantaina vahvempi Kemissä numeroin 2-0.

IFK Mariehamn ja PS Kemi ovat kohdanneet tällä kaudella aiemmin kaksi kertaa. Keväällä maarianhaminalaiset hakivat pohjoisesta täyden potin luvuin 2-1 ja kesäkuussa IFK Mariehamn oli kotiyleisönsä edessä paremmin numeroin 2-0.

IFK Mariehamn-PS Kemi maanantaina 12.9. kello 18.30 Wiklöf Holding Arenalla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: IFK Mariehamnin verkkosivut