Yleisöä 3038

4-4-2
vko.21 // 25.5.2015

Turussa tasapeli (Inter-IFK Mariehamn 1-1)

FC Inter ja IFK Mariehamn pelasivat maanantaina Turussa 1-1-tasapelin. Joni Aho vei Interin johtoon alussa, mutta Devel Orgill tasoitti vielä ensimmäisellä jaksolla.

Inter sai otteluun unelma-alun. Peliä oli pelattu vain viisi minuuttia, kun Guy Gnabouyou syötti takaviistoon, Joni Aholle, joka laukoi pallon sydämensä kyllyydestä IFK Mariehamnin maaliin. Maali oli Aholle jo kolmas tällä kaudella.

Maalin jälkeen peli oli melko tasaista puoleen tuntiin asti. Sitten alkoi tapahtua. Pelin 28. minuutilla Gnabouyou petasi Philip Njokulle 1000€ paikan, minkä nigerialaispelaaja lopulta hukkasi.

Minuuttia myöhemmin sitten soi Inter-päädyssä. Maali sai alkunsa Interin huolimattomasta laitapelaamisesta, minkä seurauksena Dever Orgill pääsi kuljettamaan kohti puolustuslinjaa. Tarkka laukaus alakulmaan toi IFK Mariehamnin lopulta pelissä tasoihin.

Maali sekoitti Interin peliä. Neljä minuuttia myöhemmin IFK sai jälleen maalipaikan monen mielestä melko kyseenalaisin keinoin. Diego Assis ei kuitenkaan osunut hyvästä paikasta tolppien väliin. Inter sai vielä unelmapaikan mennä pelissä johtoon 39. minuutilla. Egzon Belica jatkoi Mika Ojalan kulmapotkun maalille, mistä Interin harmiksi Juuso Hämäläinen puski pallon yli maalin noin viidestä metristä.

IFK aloitti toisen jakson vahvasti. Diego Assis pääsi hyvään paikkaan 53. minuutilla, mutta hänen sijoitus meni vähän takatolpasta ohi.

Loppua kohti peliä vei Inter. Mika Ojala pääsi hyvään paikkaan tunnin pelin jälkeen. Hänen varsin hyvän laukauksen torjui kuitenkin jaloillaan IFK-vahti Walter Viitala. Ojala puhkoi syötöllään IFK:n puolustuslinjan jälleen 73. minuutilla. Taidokas syöttö oli kuitenkin vain senttejä liian pitkä, sillä Gnabouyou ei saanut siitä nostettua palloa yli vastaan hyvin tulleen Viitalan.

Lopussa Inter eikä myöskään IFK saanut kunnon paikkoja aikaiseksi, joten pinnat tasattiin lopulta siis 1-1 tuloksella.