FC Inter
4-3-3
vko.26 // 5.7.2015

Vaasassa tasattiin pisteet (VPS-FC Inter 0-0)

FC Inter ei sunnuntaina kyennyt hyödyntämään hallintaansa VPS:n vieraana Hietalahdessa. Kun vaasalaisetkaan eivät muutamasta vastahyökkäyspaikastaan osuneet, tasattiin pisteet maalein 0-0.

VPS oli selkeästi hallitsevampi osapuoli ensimmäisen 45-minuuttisen aikana, mutta ei saanut maalihanoja auki hyvistä tilanteista huolimatta.

Ottelun ensimmäinen tilanne syntyi, kun Admir Catovic keskitti epäonnistuneen vaparinsa jälkeen pallon Jordan Seabrookille, jonka pusku viuhahti niukasti ohi oikean tolpan vierestä.

Tony Björk sai puolen tunnin pelin jälkeen loistavan tilaisuuden vapaapotkusta, mutta Magnus Bahne koppasi VPS-pelurin laukauksen lopulta helposti hyppysiinsä.

Viisi minuuttia ennen taukoa Seabrook ja Björk petasivat paikan Catovicille, mutta "Cato" tälläsi pallon lähietäisyydeltä reippaasti yli maalin. Vielä viimeisillä minuuteilla Catovic juoni loistavan paikan Pyry Soirille, jonka laukauksen Inter-puolustus selvitti lähes maaliviivalta. Näin ollen tauolle lähdettiin 0-0-tilanteessa.

Interin päävalmentaja Job Dragtsma reagoi tauolla laitapuolustajien heikkoon esitykseen ja vaihtoi sekä Egzon Belican että Petros Kanakoudisin pois. Inter saikin paremmin otettua pelivälinettä haltuunsa kuin avauspuoliskolla. Sen ensimmäinen todellinen maalipaikka avautui Guy Gnabouyoulle, mutta ranskalaisen laukaus lähietäisyydeltä painui maalin ohi.

84 minuuttia oli pelattu, kun Admir Catovic antoi loistavan kulmapotkun, jonka Magnus Bahne nyrkkeili Thomas Kulalle. VPS-pelaajan laukaus suuntautui kuitenkin yli maalin.

Ottelun lopussa ei enää kumpikaan joukkue päässyt maalipaikoille, ja näin ollen pisteet jaettiin.