AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
FC Inter
4-3-3

11

(1-0)

Yleisöä 2654

IFK Mariehamn
4-4-2
vko.27 // 12.7.2015

​Ennakko: FC Inter-IFK Mariehamn

​Ennakko: FC Inter-IFK Mariehamn

Maanantaina pelataan jälleen Veikkausliigaa Veritas Stadionilla, kun Inter saa vastaansa aina vaarallisen IFK Mariehamnin. Ottelu potkaistaan käyntiin perinteiseen tapaan kello 18.30.

Inter ja IFK Mariehamnin ovat kohdanneet toisensa jo kerran tällä kaudella. Toukokuun lopulla pelatussa ottelussa joukkueet tasasivat pisteet 1-1 tasatuloksella. Joukkueet ovat muutenkin edenneet tällä kaudella tasatahdissa, sillä sarjataulukossa joukkueita erottaa Interin hyväksi vain yksi vaivainen piste.

Inter on tällä hetkellä sarjataulukossa kolmannella sijalla. Päävalmentaja Job Dragtsman mukaan kausi on nyt vedenjakajalla. Hyvällä pisteputkella on mahdollisuudet taistella vielä jopa mestaruudesta.

- Olemme hyvissä asemissa sarjataulukossa. Maanantain ottelu on tärkeä, sillä voitto siitä nostaisi meidät lähemmäs kärkijoukkueita, toteaa Dragtsma.

Inter saa maanantain otteluun mukaan pari peliä polvivamman takia sivussa olleen Vincent Onovon. Sivussa kokoonpanosta on sijaan pitkäaikaispotilaitten lisäksi pelikieltoinen Eric Matoukou.

- Eric ei ole mukana huomenna, mutta vastaavasti saamme Vincentin mukaan jälleen. Hän oli ennen loukkaantumistaan hyvässä iskussa. Hänen mukana saamme jälleen eri vaihtoehtoja keskikentällemme, mikä on hyvä asia, korostaa Dragtsma.

Interin kokoonpanosta ovat siis varmuudella sivussa Jukka Lehtovaara, Oskari Qvick, Kalle Kauppi ja Vahid Hambo.

IFK:lta varmuudella sivussa on Aleksei Kangaskolkka. Diego Assis ja Tommy Wirtanen ovat ennakkoon vielä kysymysmerkkejä, sen sijaan Albin Granlundia odotellaan takaisin riviin.


FC Inter - IFK Mariehamn Veritas Stadionilla maanantaina 13.7. kello 18.30. Ottelua voit seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.