FC KTP
4-5-1
vko.32 // 12.8.2015

FC KTP haki vierasvoiton Maarianhaminasta (IFK Mariehamn-FC KTP 0-1)

FC KTP haki huipputärkeän vierasvoiton Ahvenanmaalta, kun se kukisti IFK Mariehamnin 1-0 Ilari Äijälän rangaistuspotkuosumalla.

Ottelun alussa molemmat joukkueet hyökkäsivät aktiivisesti. 12. minuutilla Petteri Forsell pääsi laukomaan, mutta hyvä kuti painui hieman ohi KTP-vahti Saku-Pekka Sahlgrenin maalin vasemman tolpan.

Seuraavaksi yrittämään pääsi Thomas Mäkinen Forsellin kulmasta, mutta pusku ei tuottanut tulosta. Vierailla oli myös vaaralliset paikkansa. Etenkin Marcus Heimonen tuotti Otso Virtaselle töitä. Pääsin peliä vei kuitenkin isäntäjoukkue.

Puolen tunnin kohdalla Brian Span tarjoili kotijoukkueen parhan paikan Josef Ibrahimille, mutta hänkään ei onnistunut. Toisen 45-minuuttisen ensimmäisen paikan loi KTP ja Giorgi Ositashvili. 57. minuutilla Albin Granlund aiheutti vieraille rangaistuspotkun, jonka sisään laukoi kapteeni Ilari Äijälä.

Noin kymmenen minuutin kuluttua maalista jäi KTP yhden miehen vajaalle, kun Juuso Salonen sai illan toisen varoituksensa. IFK haki loppuun asti tasoitusta, muttei onnistunut maalinteossa.