AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
RoPS
4-5-1

20

(0-0)

Yleisöä 2683

SJK
4-5-1
vko.32 // 11.8.2015

Ennakko: RoPS-SJK

Ennakko: RoPS-SJK

Keskiviikon Veikkausliigakierroksella nähdään Rovaniemen Keskuskentällä todellinen ottelujen helmi, kun sarjakakkonen Rovaniemen Palloseura saa vieraakseen sarjakolmosen Seinäjoen Jalkapallokerhon.

Sunnuntain tappio-ottelusta FC Lahdelle Malinen kehuu avauksen miehiä Faith Friday Obiloria, Moshtagh Yaghoubia ja Janne Sakselaa tuuranneita Jarkko Lahdenmäkeä, Tomas Hradeckya ja Tommi Haanpäätä, jotka tulivat avauskokoonpanoon hyvällä sykkeellä.

- Meidän pelissä Lahtea vastaan ilahduttivat eniten Lahdenmäen kypsä ja kova topparipelaaminen, Hradeckyn kovaotteinen ja selkeä keskikenttäpeli sekä Tommi Haanpään suoraviivainen ja nöyrä hyökkäyspeli, RoPS-luotsi Juha Malinen kehuu seuransa verkkosivuilla.

SJK-ottelusta tulee Malisen mukaan kova kamppailu, sillä aina kun kentälle tulee SJK, tulee kentälle hyvin organisoitu joukkue.

- Nimet Aksalu, Gogoua, Hetemaj, Pelvas, Tuco ja Riski ovat sellaisia nimiä, että laatua on kentälle luvassa, Malinen toteaa.

RoPS saa otteluun ensimmäistä kertaa mukaan tuoreen "jenkkivahvistuksen" Remin, joka on erittäin mielenkiintoinen pelaaja.

- Kymmenen maalia USA:n juniorimaajoukkueessa aikoinaan kertoo jotain miehen tasosta. Uskon, että meidän joukkue on valmis voittamaan SJK:n. Tapio Suomista lainatakseni "tervetuloa seuraamaan hienoa jalkapallonäytelmää", Malinen sanoo luottavaisena.

SJK:n päävalmentaja Simo Valakari tiedostaa vieraiden vahvuudet.

- RoPS on erittäin fyysinen joukkue, joka tykkää kamppailla, mutta osaa myös pelata jalkapalloa, kommentoi SJK:n päävalmentaja Simo Valakari tulevaa vastustajaa seinäjokelaisten verkkosivuilla.

- He ovat olleet koko kauden nimenomaan joukkue isolla jiillä, jossa joka pelaaja tietää roolinsa ja pelaa hyvin yhteen. RoPS on vaikea joukkue pelata vastaan, Valakari jatkaa.

SJK on tilanteessa jossa kaikki pelaajat ovat terveinä ja käytettävissä keskiviikkona. Pelikieltoa viime ottelussa kärsinyt Pavle Milosavljevic palaa niin ikään kokoonpanoon ja hyökkääjä Roope Riski pelannee jo toisen ottelunsa SJK paidassa siirtonsa jälkeen.

RoPS-SJK Rovaniemen Keskuskentällä keskiviikkona 12.8. kello 18.30. Ottelun voit katsoa IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta