AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
KuPS
4-5-1

00

(0-0)

Yleisöä 2907

IFK Mariehamn
4-4-2
vko.33 // 18.8.2015

Ennakko: KuPS-IFK Mariehamn

Ennakko: KuPS-IFK Mariehamn

KuPS:n värikäs Veikkausliigakausi jatkuu keskiviikkona Savon Sanomat Areenalla. Kovassa vireessä oleva IFK Mariehamn saapuu kuopiolaisten vastustajaksi 21. sarjakierroksen kotiotteluun, joka alkaa normaaliin aikaan kello 18.30. Savon Sanomat toimii jännittävän keskiviikkoillan otteluisäntänä.

KuPS ja IFK taistelivat lauantaina Suomen Cupin välieräotteluissa. IFK vietti omalla kotiareenallaan tehokkaita maalijuhlia murskaten HJK:n 5-1. Kuopiolaiset tietävät saavansa vastaansa erittäin lujan ja voitontahtoisen vastustajajoukkueen.

- Erittäin kuuma joukkue tulee vastaan. Meillä on iso haaste selviytyä siitä. 5-1-voitto on tietenkin kaikkien tiedossa, silti voittoa ja pisteitä me lähdemme omasta kotipelistämme hakemaan, KuPS-valmentaja Marko Rajamäki toteaa seuransa verkkosivuilla.

KuPS on vieraillut Ahvenanmaalla kahdesti tämän pelikauden aikana. KuPS-joukkue saavutti Maarianhaminasta 1-1-tasapelin ja 2-3-vierasvoiton. IFK:n pelilliset vahvuudet ovat hyvin tiedossa ja cup-finalisti aiotaan puristaa ahtaalle keskiviikkoisessa kotipelissä.

- Tähtipelaaja Petteri Forsell alkaa vähitellen päästä tikkiin. Lisäksi keskialueella Diego Assis ja Duarte Tammilehto ovat vahvoja. Avainasia on, miten me pystymme kilpailemaan heidän kanssaan keskialueella. Nyt cupin loputtua mennään peli kerrallaan. Kova otteluruuhka on parhaillaan menossa, samalla meillä on hyvä mahdollisuus saada paljon pisteitä, Rajamäki muistuttaa.

IFK Mariehamn joutuu Kuopioon ilman pelikieltoaan kärsivää ykköskärki Dever Orgillia. Myös Bobbie Friberg da Cruz joutuu jättämään ottelun väliin lievän loukkaantumisen takia ja Thomas Mäkinen on maajoukkuetehtävissä. Sen sijaan toukokuusta saakka nivusvamman takia sivussa ollut Tommy Wirtanen palaa vahvuuteen.


KuPS-IFK Mariehamn Savon Sanomat areenalla keskiviikkona 19.8. kello 18.30. Ottelun voit katsoa IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.