AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
FF Jaro
4-3-3

11

(0-1)

Yleisöä 1292

KuPS
4-4-2
vko.38 // 22.9.2015

​Ennakko: FF Jaro-KuPS

​Ennakko: FF Jaro-KuPS

FF Jaro ja KuPS jatkavat tiivistä taisteluaan keskiviikkoiltana Pietarsaaressa. Taistelu arvokkaista sarjapisteistä alkaa kello 18.30.

Pietarsaaressa on jälleen luvassa kova kamppailu kahden taistelutahtoisen joukkueen välillä. Jaron pelilliset vahvuudet ovat kuopiolaisilla etukäteen hyvin tiedossa ja syksyiset sääolot luovat oman jännittävän lisävaikutuksensa keskiviikkoiseen otteluun.

- Tiukka ottelutahti jatkuu. Syyskelit muuttavat pelin luonnetta: peli menee kovaksi taisteluksi kuten syksyisin usein tapahtuu. Meidän pitää olla siihen henkisesti valmiita, KuPS-valmentaja Marko Rajamäki painottaa.

Kuopiolaiset matkustavat länsirannikolle kilpeä kirkastamaan ja vierasvoittoa jahtaamaan. Jaro on useimmissa otteluissaan ottanut pallonhallinnan itselleen ja se tulee olemaan kuopiolaisille iso pelillinen haaste keskiviikkoiltana. Kuopiolaiset koettavat parantaa omaa pallollista pelaamistaan siitä, mitä sunnuntaisessa Ilves-ottelussa nähtiin. Tasoa pitää nostaa kautta linjan.

- Pallollinen peli oli Ilves-ottelussa liian hidasta. Ilves antoi pallonhallinnan meille. Palloa pitää pystyä liikuttamaan nopeammin. Me yritetään päästä pallonhallintaan kiinni, viimeiset syötöt ja viimeiset ratkaisut ovat avainasemassa, Rajamäki muistuttaa.

Jaron pelaajatilanne on kohtuullisen hyvä kun sekä Jani Virtanen että Jari Sara ovat todennäköisesti taas kunnossa oltuaan pitkän aikaa sairaana. Serge Atakayi, Adam Vidjeskog ja Kevin Larsson pelasivat sunnuntaina JBK:n paidassa, mutta ovat nyt taas mukana. Ilya Vaganovin pelaaminen on edelleen epävarmaa ja hänen tilanteensa selviää vasta pelipäivänä. Johan Brunell, Jonas Emet ja Peter Opiyo ovat puolestaan kaikki loukkaantuneena eivätkä ole mukana KuPS-ottelussa. Sergei Eremenko on taas pois maajoukkuetehtävien vuoksi.

KuPSilta keskikenttäpelaaja Ebrima Sohna on poissa kokoonpanosta pelikieltonsa johdosta. Kahden ottelun mittainen pelikielto loppuu Jaro-pelin päätyttyä ja Sohna saa pelata seuraavassa liigapelissä 30.9. Puolustaja Stephen McCarthy ei pelaa Jaro-ottelussa.


FF Jaro - KuPS Pietarsaaren Keskuskentällä keskiviikkona 23.9. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.