AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 9.4.2024

Nikolas Talo asettunut hyvin Hakaan – ”Olen todella nauttinut elämästä ja jalkapallosta”

Nikolas Talo asettunut hyvin Hakaan – ”Olen todella nauttinut elämästä ja jalkapallosta”

Nikolas Talo on asettunut hyvin aloilleen Hakaan.

FC Hakan kanssa talvella sopimuksen tehnyt Nikolas Talo on asettunut hyvin aloilleen FC Hakaan ja Valkeakoskelle. Talon mukaan Hakalla on tällä kaudella yllätysvalmis ja mielenkiintoinen joukkue.

TPS-kasvatti vietti neljä vuotta hollantilaisen Groningenin organisaatiossa ennen kuin palasi viime kesänä Suomeen pelaten loppukauden KTP:n riveissä. Joulukuussa hän liittyi FC Hakan harjoitusmiehistöön ja ansaitsi sopimuksen seuran kanssa.

- Heti kun tulin tänne, niin heti oli hyvä fiilis. Porukassa oli hyvä henki, hyvä tekemisen meininki ja koutseilla oli kova vaatimustaso. Olin itse kiinnostunut ja kun kiinnostus oli molemminpuolista, niin päätös oli helppo, Talo kertoo Hakan sivuilla.

Talon ei ole tarvinnut katua päätöstään.

- En ole. Olen todella nauttinut elämästä ja jalkapallosta täällä.

FC Haka aloitti kautensa 1-2-kotitappiolla VPS:lle. Hän pitää tämän kauden Hakaa yllätysvalmiina joukkueena.

- Olemme pirteä joukkue eivätkä kaikki varmasti oikein tiedä millaisia me olemme. Voimme olla aika yllättävä ja odottamaton joukkue. Meillä on tasainen joukkue ja penkiltäkin löytyy tulivoimaa. Tämä on aika erilainen joukkue missä olen ollut aiemmin ja siinä mielessä tosi mielenkiintoinen, Talo kuvailee.

Talo pelasi talven aikana sekä topparina että vasempana laitapuolustajana. Kilpailu pelipaikoista on kovaa, mutta samalla hyvähenkistä.

- Viemme toisiamme samalla eteenpäin. Olen pelannut talven aikana myös laitapakkina ja pystyn auttamaan joukkuetta myös siinä. Itselleni ei ole väliä kummalla pelipaikalla pelaan.

Talo on asettunut aloilleen Valkeakoskelle ja on nauttinut uudesta kotikaupungistaan.

- Tämä on ihan fiini mesta. Eihän tämä mikään ihan vilkkain paikka ole, mutta täällä on hyvä olla, kun kaikki on lähellä. Asun keskustassa, joten minulla on lyhyt matka harjoituksiin ja kaupat ovat lähellä, niin kaikki on ollut tosi helppoa. Lisäksi kaupungin sijainti on hyvä, kun ympärillä on sitten isompia kaupunkeja.

FC Haka pelaa kauden toisen ottelunsa perjantaina 12.4. saadessaan kotikentälleen EIF:n kello 18.00 alkavassa ottelussa.

Lisää uutisia