AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.10 // 5.3.2024

Ilves tiedottaa brändiuudistuksen muutoksesta

Ilves tiedottaa brändiuudistuksen muutoksesta

Kuva: Jimi Soinila

Ilves tiedottaa verkkosivuillaan, että seuran Veikkausliiga-joukkueen brändiuudistuksesta on käyty avoin ja hedelmällinen keskustelu yhdessä kannattajayhteisön kanssa.

Uudistustyön yhtenä osana ollut Ilves FC -brändielementti on aiheuttanut huolta kannattajayhteisössä Ilves-perhettä eriyttävänä tasona ja ajatuksia siitä, että jalkapallo-Ilvestä voitaisiin näin pitää erillisenä seurana eikä Ilves-yhteisöön kuuluvana.

Keskustelujen pohjalta seuralla on täysi ymmärrys kannattajien näkökulmasta ja yhdessä on päätetty, että FC-liitettä ei jatkossa käytetä osana joukkueen viestintää. Tarve Ilveksen Veikkausliiga-joukkueen omalle identiteetille niin digitaalisesti kuin kansainvälisesti on kuitenkin yhteisesti tunnistettu.

Veikkausliiga-joukkueen viestintäalustoilla ja sosiaalisen median kanavissa tunnisteena tulee olemaan FC-liitteen sijaan Ilves Football (@ilvesfootball), joka on näin myös suoremmin linjassa jääkiekon Liiga-joukkue Ilves Hockeyn (@ilveshockey) kanavien kanssa.

Kannattajayhteisön kanssa Ilveksessä oltiin samaa mieltä brändiuudistuksen muiden elementtien vetovoimaisuudesta ja siitä, kuinka ne tuovat jalkapallon puolelle myös uuden erittäin laadukkaan ja vetovoimaisen brändi-ilmeen ja mahdollistavat Ilves-tarinan kasvua myös jalkapallon puolella nykyaikaisella tavalla.

Seurana ilvesläiset ovat erittäin kiitollisia kannattajayhteisön kanssa käydystä avoimesta vuoropuhelusta ja jatkaa yhdessä uusien Ilveksen jalkapallotarinoiden ja elämyksien luomista uudella upealla Tammelan Stadionilla.

Niilon Pojat ja Osasto 41 kiittävät Ilvestä ja sen johtoa ymmärryksestä ja hyvin hedelmällisestä keskustelusta kannattajien kanssa.

– Ongelmakohdista keskusteltiin ja ne saatiin ratkaistua. Ilves luopuu FC-liitteestä ja säilyttää tämän ansiosta ainutlaatuisen identiteettinsä, mikä uniikille monilajiseurallemme on melkein vuosisadan aikana muotoutunut. Ilves oli hyvin yhteistyöhaluinen koko prosessin ajan ja halusi kuunnella asiassa aktiivikannattajia ja koko kannattajayhteisöä. Tästä on hyvä lähteä rakentamaan uusia tarinoita meidän kattavaan ja värikkääseen historiaan. 24/7, 365, 1931.

Lisää uutisia