AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.05 // 3.2.2024

"Tärkeä osoittaa että pystymme tekemään maaleja" – IFK Mariehamn hakee tehoja Interin vieraana

"Tärkeä osoittaa että pystymme tekemään maaleja" – IFK Mariehamn hakee tehoja Interin vieraana

Bruno Romão toivoo terävyyttä hyökkäyspeliinkin.

IFK Mariehamn avasi Liigacupin viikko sitten niukalla 0-1-tappiolla HJK:n vieraana ja kohtaa lauantaina niin ikään vieraskentällä FC Interin.

IFK-luotsi Bruno Romãon mukaan mitään isoja muutoksia pelaamiseen ei HJK-otteluun verrattuna ole tiedossa.

- Me olemme tällä hetkellä rakentamassa ryhmää ja joukkuetta, joka ei riipu siitä ketä vastaan pelaamme. Lähdemme varmasti peliin suunnilleen samalla tavalla ja samoilla ajatuksilla, portugalilaisvalmentaja sanoi Ålandstidningenille.

- Joitain pieniä muutoksia luonnollisesti tulee. Ja teemme asiat hiukan paremmin kuin viimeksi.

Romãon mukaan varsin hyvin HJK:ta vastaan toiminut puolustuspelaaminen on ollut keskiössä joukkueen harjoittelussa alkuvuodesta, mutta tällä viikolla on hyökkäyspeliinkin kiinnitetty jo enemmän huomiota.

- On tärkeää, että osoitamme pystyvämme myös tekemään maaleja. Maalien myötä itseluottamus nousee. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin, että pystymme luomaan maalipaikkoja, koska niistä niitä maaleja syntyy. Sen suhteen meidän pitää keskittyä paremmin kuin edellisellä kerralla.

- Tässä ottelussa olemme lähempänä maalipaikkojen luomista – ja lähempänä useamman maalin tekemistä, Romão uskoo.

Grönvitt pääsee lauantain otteluun varsin hyvästä pelaajatilanteesta. Uudet hankinnat Emmanuel Patut ja Patrik Raitanen ovat liittyneet mukaan ja ainoastaan pikkuvammasta kärsivä Robin Sid ja sairastunut maalivahti Marc Nordqvist ovat varmuudella sivussa.

- On hienoa, että meillä on näin paljon pelaajia käytettävissämme, Romão toteaa tyytyväisenä.

FC Inter – IFK Mariehamn Veritas Stadionilla lauantaina 3.2. kello 14. Kaikki Liigacupin ottelut myös suorina lähetyksinä Ruudusta.

Lähde: Ålandstidningen
Lisää uutisia