AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.45 // 8.11.2023

​"Iso motivaatio ottaa revanssi" – HJK on valmistautunut huolella torstain otteluun

​"Iso motivaatio ottaa revanssi" – HJK on valmistautunut huolella torstain otteluun

"Toke" joukkoineen on valmistautunut huolella torstaihin. (Kuva: Mira Lönnqvist)

HJK kohtaa torstaina kotonaan UEFA:n Konferenssiliigan ottelussa Eintracht Frankfurtin ja hakee toisenlaista tulosta kuin kaksi viikkoa sitten vierasottelussa.

HJK on valmistautunut otteluun huolellisesti kahden viikon takaisesta kohtaamisesta lähtien. Päävalmentaja Toni Korkeakunnaksen johdolla kuvioita on hiottu huolella.

- On jouduttu olemaan vähän kekseliäitä, kun emme tähän väliin saaneet kansainvälistä peliä. Meillä oli kuitenkin ihan huikea viime viikko, kilpailtiin ja pelattiin perjantaina keskinäinen peli. Harvoin olen nähnyt niin kiihkeää ottelua, pelaajat olivat todella tosissaan niin kuin koko viikon. Meillä oli tosi kova, hyvä ja kilpailullinen viikko, Korkeakunnas kertoi keskiviikon lehdistötilaisuudessa.

- Nyt tämän viikon olemme sitten keskittyneet edessä olevaan otteluun.

HJK:lla on reilusti hampaankolossa, kun Frankfurtissa numerot taululla olivat ottelun päättyessä peräti 6-0 Eintrachtille.

- Pyritään tietysti parantamaan edellisestä. Meillä oli ehkä vähän vatsa kylläinen, kun isoja tavoitteita oli saavutettu ja sitten kun Frankfurt VAR:n avustamana pääsi nopeaan johtoon, niin vähän meiltä oli ilmat pihalla sen jälkeen, "Toke" myöntää.

- Nyt olemme päässeet valmistautumaan hyvin ja meillä on todella iso motivaatio ottaa revanssi. Olemme osoittaneet, että kotona me pystymme kiusaamaan koviakin joukkueita. Tämän joukkueen osalta taival on tulossa päätökseen ja me haluamme tarinalle hienon lopun.

Korkeakunnas vihjasi myös taktisista muutoksista ja kenttäryhmityksenkin osalta jonkinlaisista yllätyksistä. Varmaa on se, että ainakin yksi muutos kahden viikon takaiseen avauskokoonpanoon tulee. Bojan Radulovic on selkävaivaisena sivussa torstaina. Sen sijaan Niki Mäenpää on jälleen täydessä iskussa puolentoista kuukauden takaisen loukkaantumisensa jälkeen ja vaihtoehto tolppien väliin.

HJK – Eintracht Frankfurt Bolt Arenalla torstaina 9.11. kello 19.45.

Lisää uutisia