AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 21.10.2023

Tainio pettyi tasapeliin – ”Olisi pitänyt voittaa”

Tainio pettyi tasapeliin – ”Olisi pitänyt voittaa”

Teemu Tainio toimi Hakan päävalmentajana viimeistä kertaa. (Kuva: Jussi Rämä)

FC Hakan kausi päättyi Oulussa, kun se tasasi pisteet kotijoukkue AC Oulun kanssa lukemin 1-1. Viimeistä peliään Hakan peräsimessä ollut Teemu Tainio jäi kaipaamaan ottelusta voittoa.

Haka aloitti hyvin, mutta menetti ensimmäisen puoliajan edetessä otetta. AC Oulu siirtyikin Rasmus Karjalaisen maalilla johtoon ja sai paikan lisätä johtoa heti perään, mutta Hakan maalissa pelannut Anton Lepola nappasi oululaishyökkääjän kudin kiinni.

– Anton pelasi hyvän pelin, maalille ei mahtanut mitään. Hyviä torjuntoja ja otti pilkun vielä hienosti kiinni, Tainio kehaisi Lepolaa Hakan verkkosivuilla.

Toisella puoliajalla Haka nousi tasoihin hurjaan syysvireeseen yltyneen Elias Mastokankaan osumalla. Hakalla oli paikkoja vielä voittoonkin, mutta tällä kertaa täysi pistepotti jäi saamatta. Viimeistä kertaa Hakan peliä johtanut Tainio oli tappioasemasta noususta huolimatta hivenen pettynyt tulokseen.

– Pettymys päällimmäisenä tunteena! Kun lopun paikat ottaa huomioon, niin meidän olisi pitänyt voittaa. Pelin alku oli ihan jees, mutta sitten alkoi kurinalaisuus pettää. Toinen puoliaika oli meiltä hyvä.

Myös kesken kauden Hakaan liittynyt Eemeli Mäkelä sai ottelussa näytönpaikkansa tullessaan puoliajalta sisään. Päävalmentaja jakoi varauksettomat kehut miehen esityksestä.

– "Eme" tuli hyvin sisään! Näytti ihan vanhalta konkarilta siellä kentällä. Hänen siirtyessään meille oli ajatus, että tämän kauden opettelee liigavauhtia, mutta oli kyllä kypsä esitys jo nyt.

Lisää uutisia