AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.40 // 8.10.2023

"Tavoite on hyvin kirkas" - KTP:n toivo jää nyt viimeisen ottelun varaan

"Tavoite on hyvin kirkas" - KTP:n toivo jää nyt viimeisen ottelun varaan

KTP joutui taipumaan "Tehtiksellä". (Kuva: Jussi Rämä)

KTP:n tappioputki sai jatkoa lauantaina FC Hakan vieraana ja samalla varmistui suoran putoamisen ratkeaminen päätöskierroksella.

Ainoana joukkueena ilman kotitappiota (neljä voittoa ja 10 tasapeliä) koko kauden pelannut valkeakoskelaisseura löi KTP:n maalein 2-0 (1-0) Haastajasarjan viimeistä edellisellä kierroksella.

KTP oli lauantain pelissä hyvin mukana, mutta Haka oli edellä niin maalipaikkojen luomisessa kuin niiden hyödyntämisessä

- Puolitoista peliä ollaan oltu hyvin kartalla näissä peleissä. Ollaan pystytty näyttämään taistelevalta joukkueelta. Edelleen meille tulee kuitenkin harmittavia virheitä.

- Joukkue teki aivan äärettömästi töitä, mutta laadukkaiden maalintekopaikkojen saaminen on tosi vaikeata. Tällä hetkellä meillä on hyvin työteliäs joukkue, joka on kyllä valmis laittamaan kaikkensa Kotkan Veikkausliigapaikan eteen, mutta laatupaikkojen saaminen on liian harvoissa hartioissa. Joka tapauksessa minä näen valoisan puolen, sillä olimme koko pelin täysin mukana tässä tapahtumassa, KTP:n päävalmentaja Juha Malinen sanoi.

KTP toivoo tänään sunnuntaina apua FC Lahdelta, joka kohtaa Ahvenanmaalla IFK Mariehamnin.

KTP on nyt kaksi pistettä IFK:ta edellä ja joukkueet kohtaavat toisensa Kotkassa 21.lokakuuta viimeisen kierroksen ottelussa.

- Tavoite on hyvin kirkas eli Maarianhamina täytyy voittaa. Tämä työnteko täytyy jatkua, eikä uskoa saa jäädä yhtään takavarikkoon. On vielä pystyttävä parantamaan, Malinen totesi.

Lisää uutisia