AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.35 // 3.9.2023

"Tämä oli upea startti" - Toni Lindberg avasi voitolla FC Lahden peräsimessä

"Tämä oli upea startti" - Toni Lindberg avasi voitolla FC Lahden peräsimessä

Kuva: FC Lahti

FC Lahti otti erittäin tärkeät pisteet runkosarjan päätöskierroksella kaatamalla kotonaan Ilveksen maalein 3-2.

Tuore FC Lahden päävalmentaja Toni Lindberg oli tyytyväinen peliin - ja toki pisteisiin. Lindbergin mukaan Lahti kykeni tänään pelaamaan palloa ylöspäin. Päävalmentaja oli myös tyytyväinen koko joukkueen ilmeeseen.

– Fiilis varmasti välittyi kaikista, pelaajista, taustoista ja yleisöstä. Tämä oli upea startti. Pelissä näkyi hyviä juttuja, kuten pystyimme pelaamaan palloa eteenpäin. Myös ilme, jota olemme torstaista asti rakentaneet, näkyi. Kotiyleisön tuki näkyi myös. Olen tyytyväinen.

- Tavoite on jatkossa saada samanlainen energia jatkossa koko ottelun ajaksi. Illat pimenevät ja kentät ovat heikommassa kunnossa, luvassa on tiukkoja pelejä, Lindberg tiivisti.

Ottelussa täydet minuutit uurastanut Samuel Pasanen oli ottelun jälkeen niin ikään erittäin tyytyväinen. Hän kehui koko joukkueen taisteluilmettä. Pasanen alleviivasi, että koko joukkue uskoi ensimmäisen jakson tappioaseman jälkeen voittoon.

– Nyt on uskomaton fiilis. Tämä oli huikea peli. Koko joukkue teki töitä ja antoi kaikkensa. Mielestäni tämä oli ansaittu voitto meille. Koko joukkueella oli tauolla fiilis, että tulemme tasoihin ja menemme ohi. Luotimme tekemiseemme ja olimme kärsivällisiä, että ne maalit tulevat, Pasanen summasi.

FC Lahti nousi voittonsa myötä yhdeksänneksi.

Lisää uutisia