AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.35 // 3.9.2023

"Jokainen piste on heille elintärkeä" - Nuorela odottaa vaikeaa ottelua Maarianhaminassa

"Jokainen piste on heille elintärkeä" - Nuorela odottaa vaikeaa ottelua Maarianhaminassa

IFK Mariehamn ja VPS kohtaavat runkosarjan päätteeksi. (Kuva: Apollo Photo)

Yhdeksän ottelun voittoputkessa oleva VPS kohtaa sunnuntaina vieraskentällä jumbosijalla olevan IFK Mariehamnin.

Tuloksellisesti ahdingossa oleva IFK Mariehamn kohtaa loppukaudellaan vaikeita otteluita. Sarjan viimeisenä istuvan maarianhaminalaisjoukkueen on kerättävä lopuista peleistään elintärkeitä pistesaaliita, joilla joukkue voi taistella tiensä pois putoamiskarsinnasta. VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorelan mukaan peli ei jää kiinni kotijoukkueen taistelutahdosta.

- Uskon, että IFK Mariehamn tulee otteluun kovalla taistelutahdolla ja suurella energialla. Maarianhaminalaisilla on vielä ns. kuusi "isoa finaalia" edessä loppukaudelle. Jokainen piste on heille elintärkeä. Kyseessä on heidän ensimmäinen pelinsä kotona uuden valmennuksen alla, ja he ymmärtävät, että jotain on kierrokselta saatava, ja ottelussa on tapahduttava oikeita asioita.

- Se on varma, että yrityksen puutteesta ja taistelutahdosta se ei jää kiinni. Meidän on pystyttävä olemaan valmiina todella hankalaa vastustajaa vastaan, Nuorela tuumaa.

Nuorela haluaa nähdä joukkueeltaan laadukkaan kokonaisuuden vieraskentällä.

- Haluan nähdä joukkueestamme hyvän 90 minuutin kokonaisuuden. Jos kykenemme pelaamaan 90 minuuttia meidän omaa hyvää peliämme, niin olemme vahvoilla, Nuorela toteaa.

IFK Mariehamn - VPS Wiklöf Holding Arenalla sunnuntaina 3.9. kello 16.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia