AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 12.8.2023

​"Voimme olla tyytyväisiä pisteeseen" – IFK Mariehamn haki voittoa onnistumatta

​"Voimme olla tyytyväisiä pisteeseen" – IFK Mariehamn haki voittoa onnistumatta

"Ahna" myönsi IFK Mariehamnin joutuneen paineen alle. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn matkasi perjantaina Valkeakoskelle tavoitteenaan jättää sarjataulukon jumbosija taakseen, mutta ei siinä onnistunut.

Ottelu Hakaa vastaan alkoi Grönvittin kannalta mainiosti aikaisen johtomaalin myötä. Ote piti avausjakson, mutta toisella Haka tuli tasoihin ja oli myös hyvin lähellä voittomaalia.

- Haimme kolmea pistettä ja tuntuma oli alussa hyvä maalin myötä. Meillä oli etu puolellamme, kun johdimme tauolla, mutta Haka sai otteen nopeasti toisella jaksolla, IFK Mariehamnin päävalmentaja Daniel Norrmén myönsi.

Haka sai myös tasoituksen nopeasti ja hallitsi peliä. Norrmén reagoi vaihtamalla kentälle lisää hyökkäysvoimaa Olawale Tehen ja tuoreen hankinnan Konstantinos Kotsopoulosin muodossa. Kaksikko jäi kuitenkin kärjessä ilman palloja.

- Ohjeet olivat tietysti, että heidän tulee tuoda lisää hyökkäyspeliin, jotta saisimme maalin. Emme pelanneet 1-1:tä, mutta jouduimme paineen alle, emmekä saaneet sitä purettua.

- Totta kai kolme pistettä olisi ollut hieno juttu, mutta kun katsoo millaiseksi toinen jakso muodostui, voimme olla hyvin tyytyväisiä yhteen pisteeseen, Norrmén totesi.

Tasapeli toi pisteen lisää, mutta IFK Mariehamn jatkaa edelleen jumbosijalla runkosarjan lähestyessä loppuaan.

- Fokus on aina seuraavassa ottelussa, mutta samalla tiedostamme, että otteluita on jäljellä koko ajan vähemmän. Tarkoitus on koota pisteitä niin paljon kuin mahdollista ja pian – ja sarjataulukon pohjallahan on tasaista. Vaikeaa tämä tosin juuri nyt on, kun matkaan tarttuu yksi piste kolmen sijasta.

Lähde: Ålandstidningen
Lisää uutisia