AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 9.7.2023

"Kundit repivät itsestään kaiken irti" - pieni tauko tulee KTP:lle sopivaan paikkaan

"Kundit repivät itsestään kaiken irti" - pieni tauko tulee KTP:lle sopivaan paikkaan

KTP ja Ilves jakoivat pisteet Arto Tolsa Areenalla. (Kuva: Mikko Mäkelä)

Täsmälleen yhtä hurjatahtisessa otteluruuhkassa viime aikoina olleet KTP ja tamperelainen Ilves päätyivät 0-0-tasapeliin Arto Tolsa -areenalla lauantaina.

Se, että KTP näytti joukkueista väsyneemmältä, ei ollut ihme, sillä raitapaidat joutuivat keskiviikkona uurastamaan tappiollisessa Suomen cupin ottelussa kivikovaa AC Oulua vastaan, kun Ilves pääsi hieman helpommalla nuijiessaan Kolmosessa pelaavan VJS:n.

Neljännen kerran maalittoman tasapelin Veikkausliigassa pelannut sarjanousija pääsee enemmän kuin ansaitulle kahden viikon mittaiselle ottelutauolle, sillä seuraava ottelu on vasta 22.7. Oulussa.

- Sarjatauko tulee hyvään saumaan. Nyt on aikaa parannella vammoja ja harjoitellakin vähän, KTP:n päävalmentaja Jussi Leppälahti sanoi.

- Eka jakso oli kauden huonointa KTP:tä. Pakko antaa kreditiä Ilvekselle, joka tuli hyvällä jalalla otteluun. Heillä oli vähän eri muoto kuin viime peleissä ja he aiheuttivat prässillään ja ylipäätään puolustamisen kanssa meille ongelmia, Leppälahti analysoi avauspuoliaikaa.

Leppälahti teki tauolla kaksi vaihtoa, kun Gabriel Sandberg ja Matias Lindfors antoivat paikkansa David Ramadingayelle ja Miska Rautiolalle.

- Kun keskiviikkona oli se cupin peli, eikä välissä ollut kuin pari päivää, niin Lindfors ja Sandberg olivat ekalla jaksolla todella väsyneellä jalalla liikkeellä. Heidät oli pakko ottaa pois ja korvata tuoreilla jaloilla, Leppälahti selvitti.

KTP saikin paremmin otetta pelistä tauon jälkeen.

- Toisella jaksolla paransimme selvästi ja pelasimme niin kuin meidän pitääkin pelata. Ilveksellä oli muutama vahva painostusjakso, mutta meilläkin oli muutama paikka.

- Maali roikkui ilmassa, mutta isossa kuvassa tällaisen otteluruuhkan jälkeen ja tässä loukkaantumistilanteessa tämä oli meiltä huikea venyminen toiselle jaksolle. Kundit repivät itsestään kaiken irti ja siitä pitää olla ylpeä, Leppälahti jutteli.

Lisää uutisia