AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 30.6.2023

"On jäänyt vähän puolitiehen" - VPS hakee lääkettä maalittomuuteen

"On jäänyt vähän puolitiehen" - VPS hakee lääkettä maalittomuuteen

Maalin juhlinta on ollut Vepsulle harvinaista herkkua alkuakaudella. (Kuva: Apollo Photo)

VPS:lla on takana pitkä voitoton putki, joka juontaa juurensa pitkälti vaikeuksista maalinteossa.

Vepsun tehottomuus on ollut harmittava kolaus joukkueen menetykselle kuluvalla kaudella. Henri Sillanpää kertoo tehokkuuden tulevan vain kovalla työnteolla, ja asioita on valmentajan mukaan tehtävä treeneissä sekä peleissä jatkuvasti paremmin

- Pelaajat kyllä tekevät kaikkensa sen eteen, että pallo menisi verkon perukoille. Siitä ei sinänsä liian isoa asiaa voi tehdä, sillä se tulee vain kovalla työnteolla. Siihen vaaditaan myös tietty rentous, joka on ollut haastavaa saavuttaa, koska pallo ei meinaa mennä maaliin.

- Tuolla paikkamäärällä pakkohan niitä on tehdä, ja treeneissä se edelleen vaatii sitä, että asiat pitää tehdä taas hieman paremmin.

Sillanpää korostaa, että maalinteko ei ole asia jota voi säästellä otteluihin.

- Aina kun treeneissäkin paikka tulee, on oltava se asenne, että homma on hoidettava loppuun asti. Se meillä on vähän jäänyt puolitiehen, ja muutenkin tulokset näyttävät, että pelien lopullinen sinetti on meiltä jäänyt saavuttamatta. Teemme sen eteen kovasti töitä ja toivomme, että huomenna maalihanat aukeavat, Sillanpää toteaa viitaten edessä olevaan FC Inter -otteluun.

VPS - FC Inter Lemonsoft Stadionilla lauantaina 1.7. kello 17.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia