AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.25 // 23.6.2023

​"Kaksi riitti tällä kertaa" – Juhani Pennanen torjui AC Oulun jatkoon cupissa

​"Kaksi riitti tällä kertaa" – Juhani Pennanen torjui AC Oulun jatkoon cupissa

Juhani Pennanen oli jälleen mies paikallaan rangaistuspotkuissa. (Kuva: Iitu Lehtonen - @iituxiini)

AC Oulun taival Suomen Cupissa jatkuu VPS.n kukistuttua rangaistuspotkukilpailun jälkeen torstaisessa 6. kierroksen ottelussa.

Laivastonsinisten maalia vartioi torstaina edellisten cup-otteluitten tapaan Juhani Pennanen. Historia toisti itseään sikäli, että Pennanen nousi päärooliin samoin kuin toukokuun lopun cupin ottelussa FC Hakaa vastaan, jolloin AC Oulu selvitti myös tiensä jatkoon 11-metristen kautta.

Torstaina Pennanen piti maalinsa puhtaana varsinaisella peliajalla ja venyi ratkaisevasti kahteen torjuntaan rangaistuspotkuissa.

– Tyytyväinen voi olla, joskin olisin voinut ottaa myös rankkarikisan toisen pilkun, jonka (Roni) Hudd veti kulmaan. Lopussa päätin, että menenkin toiseen kulmaan. Kaksi riitti tällä kertaa, Pennanen myhäili Kalevalle.

Pennasen mukaan torstain ottelu oli kaikkea muuta kuin helppo ja tämä johtui ennen kaikkea vastustajan vahvasta esityksestä.

– VPS on paljon parempi kuin sarjataulukko osoittaa, he laittoivat meidät ahtaalle. Emme päässeet kiinni omaan peliimme, pelasimme vähän turhan suoraviivaisesti.

- Toisen jakson alku oli meiltä hyvä, kun saimme kierrätettyä palloa ja löysimme prässin takaa tiloja, Pennanen kertasi.

Lähde: Kaleva
Lisää uutisia