AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 14.5.2023

"Toisella puoliajalla jotain tapahtui" - Wiss ihmetteli Interin otteen täyttä katoamista

"Toisella puoliajalla jotain tapahtui" - Wiss ihmetteli Interin otteen täyttä katoamista

Lopputulos oli "Jallulle" pettymys. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter kärsi lauantain Veikkausliigakierroksella tappion HJK:lle. Maalilukemat kirjattiin Helsingissä 4-1.

Ottelussa nähtiin kaksi todella erilaista jaksoa. Ensimmäisellä Inter piti isäntäjoukkueen lähes täysin pois maalipaikoilta ja johti tauolla 1-0. Toisella jaksolla Inter kadotti otteensa täysin ja HJK karkasi 4-1-voittoon.

Interin päävalmentaja Jarkko Wiss ei peitellyt tuntemuksiaan taiston tauottua.

– Totta kai tosi pettynyt, 4-1. Masentava lopputulos. Minun mielestä pelasimme hyvän ensimmäisen puoliajan ja puolustimme hyvin. Se meni sillä tavalla kuten suunnittelimmekin. Toisella puoliajalla jotain tapahtui. Kaikki olivat kovasti sitä mieltä, että jatketaan samalla tavalla ja hoidetaan tämä homma.

- Sitten puolustimme tosi huonosti muutaman tilanteen ja erikoistilanteista päästimme 2-1:een, josta oli vaikea lähteä jatkamaan, Wiss kertasi.

Interin laitapuolustaja Juho Hyvärinen kertoi myös oman näkemyksensä kaksijakoisesta pelistä.

– Ensimmäinen jakso oli meiltä puolustuksellisesti tosi hyvä. Vaikka jouduimme puolustamaan paljon, onnistuimme matalassa blokissa ja saimme ohjattua heidän hyökkäyksiään mihin halusimme. Toisella puoliajalla kontrolli hieman katosi ja he muuttivat pieniä asioita. Päästimme kaksi aika helppoa maalia ja peli vähän mureni siitä, Hyvärinen summasi.

Lisää uutisia