AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 6.5.2023

"Totta kai se kirvelee" - Ilves-luotsi Toni Kallio pettyi pisteiden karkaamiseen

"Totta kai se kirvelee" - Ilves-luotsi Toni Kallio pettyi pisteiden karkaamiseen

Tässä syntyy perjantain ratkaisuosuma. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves taipui perjantaisessa kotiottelussaan AC Oulua vastaan tappioon loppuhetkien maalilla ja tämä ymmärrettävästi söi miestä.

Ilveksen päävalmentaja Toni Kallio ei peitellyt mietteitään taukojohdon karattua lopulta tappioksi.

- Pettynyt fiilis ottelusta, molemmat maalit olisi pitänyt puolustaa paremmin. Totta kai se kirvelee, kun vastustajan voittomaali tulee viimeisellä minuutilla ja siinä oli ulosajo, oltiin vajaalla ja peliä ehkä minuutti jäljellä, kun tulee sivurajaheitto boksiin, hävitään pari kaksinkamppailua ja pallo maalissa… Totta kai se kirvelee, Kallio kertasi ottelun jälkeen.

Ilves onnistui haastavan alun jälkeen ottamaan hallinnan ja johdon ottelussa, mihin Kallio oli tyytyväinen

- Mielestäni ensimmäinen jakso oli meillä hyvin kontrollissa niin puolustamalla ja ajoittain oli hyviä prässitilanteita, niistä saatiin palkinnoksi maali. Ensimmäinen jakso oli hyvin kontrollissa, toinen jakso alkoi niin että jäätiin taas enemmän puolustamaan, mutta muutaman kaksinkamppailun voiton jälkeen peli alkoi aaltoilemaan enemmän päästä toiseen.

- Tasoitusmaali syntyi meidän omasta sivurajaheitosta tilanteenvaihdosta, niiden puolustamisessa pitää pystyä olemaan parempi ja siihen en missään nimessä ole tyytyväinen, kommentoi Kallio.

Petteri Pennasen ulosajo viime hetkillä oli kova isku Ilvekselle niin Oulu-ottelun loppuvaiheilla kuin ajatellen seuraavia otteluita, joista keskikenttäpelaaja on pois.

- Sitä tilannetta en kommentoi ollenkaan, mutta totta kai Pete on tärkeä pelaaja meille ja on seuraavista peleistä pois. Positiivista on se, että meillä on nyt aikaa valmistautua siihen ja isoin harmi on menetetyt pisteet, summaa Kallio ottelun lopputuleman.

Lisää uutisia