AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 6.5.2023

Leppälahti pettyi KTP:n otteen kirpoamiseen - "Toinen jakso oli ihan katastrofi"

Leppälahti pettyi KTP:n otteen kirpoamiseen - "Toinen jakso oli ihan katastrofi"

Jussi Leppälahti manasi helppoja takaiskumaaleja. (Kuva: Mikko Mäkelä)

KTP:n perjantai-ilta ja ottelu FC Hakaa vastaan oli kotkalaisille hyvin kaksijakoinen ja päätteeksi päällimmäinen tunne oli pettymys.

Kaikki näytti hyvältä KTP:n kannalta Valkeakoskella, kun ensimmäinen puoliaika oli pelattu Veikkausliigan viidennen kierroksen ottelussa ja tulostaululla komeilivat kotkalaisten johtolukemat 1-2.

- Ensimmäinen jakso oli meiltä tosi hyvä. Olimme pallon kanssa hyviä ja hallitsimme peliä. Toki silloinkin annoimme alussa maalin, mitä ei pitäisi antaa, KTP:n päävalmentaja Jussi Leppälahti sanoi.

Isäntäjoukkue FC Haka onnistui kuitenkin nousemaan toisella puoliajalla takaa-ajoasemastaan kauden avausvoittoonsa lukemiin 4-2 (1-2) päättyneessä Tehtaan kentän taistossa.

- Toinen jakso oli ihan katastrofi. Emme löytäneet pallon kanssa etenemisiä ja annoimme pari maalia. Ylipäänsä meille tehdään tällä hetkellä ihan katastrofaalisia maaleja, joita ei tällä tasolla voi antaa, Leppälahti kritisoi.

KTP:llä on nyt kasassa viidestä pelistä neljä pistettä.

- Alkukausi on ollut pelillisesti todella ailahteleva. Yritämme nyt toukokuussa löytää vähän tasapainoisempaa menoa ja lopettaa maalien lahjoittamisen.

Lisää uutisia