AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 7.4.2023

Tätä pelaajaa Rasmus Karjalainen vinkkaa seurattavaksi – ”Tosi loistava tulevaisuus edessä”

Tätä pelaajaa Rasmus Karjalainen vinkkaa seurattavaksi – ”Tosi loistava tulevaisuus edessä”

Rasmus Karjalainen avasi maalitilinsä heti avausottelussa.

AC Oulu avasi kautensa vahvasti kaatamalla vieraskentällä KTP:n 2-0. Rasmus Karjalainen avasi maalitilinsä heti kauden avausottelussa.

Karjalainen iski AC Oulun toisen osuman ja avausmaalista vastasi Otso Liimatta. Viime kaudella komeetan lailla Veikkausliigassa läpilyöneellä Liimatalla on Karjalaisen mukaan edellytyksiä isommillekin areenoille.

- Onhan Otso matkalla ulkomaille. Se, miten Otso tekee hommia ja miten monella muulla tuossa tilanteessa, kun kiinnostusta varmaan on, niin saattaisi noin nuorella jätkällä alkaa päätä huimaamaan. Että miksi ei se siirto tullut ja näin. Otso tuntuu, että se ei ollut moksiskaan. Siirtoa ei nyt tullut tässä ikkunassa, nyt pelataan vielä paremmin ja tehdään vielä enemmän hommia, Karjalainen kehuu 18-vuotiasta lupausta Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

- Just tuossa koutsin kanssa puhuttiin, että on Otso ottanut viime syksystäkin vielä isoja harppauksia tähän kevääseen. Mutta täytyy muistaa, Otso on tosi nuori ja ei saada liikaa antaa paineita, mutta tällä hetkellä Otso on yksi Veikkausliigan parhaimpia pelaajia. Tosi loistava tulevaisuus edessä kanssa Otsolla, jos jaksaa painaa hommia, Karjalainen suitsuttaa.

Junioripelaajat ovat vahvasti mukana tällä kaudella Veikkausliigassa. AC Oulun junioripelaaja lupasi Veikkausliigan avaustilaisuudessa, että Karjalainen iskee tämän kauden aikana 20 maalia. Karjalainen pitää tavoitetta mahdollisena.

- Ei kai sitä kannata vähempään tyytyä. Totta kai sitä lähdetään tavoittelemaan. Oma ennätykseni viisi vuotta sitten on 16 maalia Veikkausliigassa. Kyllä minä aika paljon parempi pelaaja olen kuin olin silloin. Ihan loogista, että voisin tehdä sen verran, mutta koen, että nykypäivänä etenkin, niin arvoni mitataan muutenkin kuin maaleissa. Se ei ole pelkästään maalit. Haluan olla myös rakentamassa ja johtaa joukkoja edestä päin. En voi valehdella, että elän maaleista, mutta olen todella maalinälkäinen. Sitä kohti lähdetään tekemään hommia, Karjalainen toteaa.

Karjalaisen haastattelu on kuunneltavissa kokonaisuudessaan Suplan Veikkausliiga-podcastista.

Lisää uutisia