AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.11 // 17.3.2022

Soun veljekset eivät jatka Ilveksessä - "Seuraamme heidän kehitystään jatkossa"

Soun veljekset eivät jatka Ilveksessä - "Seuraamme heidän kehitystään jatkossa"

Ilveksen ryhmä alkaa olla lopullisessa muodossaan. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilveksen valmistautuminen Veikkausliigakauteen alkaa olla muiden joukkueiden tapaan loppusuorallaan.

Joukkueeseen on samalla tullut vielä pieniä muutoksia. Torstaina Ilves uutisoi sopimuksesta Ariel "Tuco" Ngueukamin kanssa ja toisaalta harjoitusringissä alkuvuoden mukana olleet burkinafasolaiset kaksoset Elie ja Elisee Sou eivät jatka joukkueen vahvuudessa.

– Kaksoset ovat palanneet kotimaahansa. Tulimme heidän kohdallaan siihen lopputulokseen, että nyt ei ollut oikea aika tehdä sopimuksia heidän kanssaan. Sen verran positiivisen kuvan he kuitenkin itsestään jättivät, että seuraamme varmasti heidän kehitystään jatkossa, Ilveksen päävalmentaja Toni Kallio sanoo.

Valmennusjohto on viimeisen viikon tautitilanteesta huolimatta positiivisin mielin. Suunnitelmien mukaan sujunut raskas kahdeksan viikon harjoitusjakso tammi- helmikuussa on luonut hyvän pohjan tulevalle Veikkausliigakaudelle.

– Kyllä me valmentajat olemme sitä mieltä, että ihan aikataulussa ollaan. Olen itse erittäin tyytyväinen tuohon kahdeksan viikon harjoitusjaksoon, joka on luonut meille hyvän pohjan kautta ajatellen. Liigacupissa oltaisiin tietysti haluttu edetä pidemmälle, mutta tähtäin on kuitenkin koko ajan ollut huhtikuussa alkavassa Veikkausliigassa, Köpi summaa.

Ilves kohtaa perjantaina harjoitusottelussa AC Oulun Kaupissa kello 13.15.

Lisää uutisia