AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.07 // 19.2.2022

"Lohkovaiheen peleistä selvästi vaativin" - Inter-luotsi Grau näki tappiosta huolimatta hyvää

"Lohkovaiheen peleistä selvästi vaativin" - Inter-luotsi Grau näki tappiosta huolimatta hyvää

HJK oli niukasti Interiä vahvempi lauantaina. (Kuva: Mira Lönnqvist)

FC Inter kärsin tappion Liigacupin lohkovaiheen viimeisessä kotiottelussa, kun HJK kaivoi voiton turkulaisista maalilukemin 2-1. Taistelu oli tempoltaan hyvä, mutta mitään maalipaikoilla hurjastelua ei nähty.

HJK varmisti voitollaan paikan jatkopeleihin, kun alkulohkoista kaksi parasta joukkuetta pääsevät jatkoon. Myös kolmen alkulohkon kaksi parasta lohkokolmosta pääsevät jatkopeleihin. Inter on tällä hetkellä paras lohkokolmonen, mutta tilanne voi vielä muuttua, koska useampi ottelu on pelaamatta.

Interin päävalmentaja Miguel Grauta harmittaa tappio, mutta hän näki pelissä myös paljon hyvää.

– Tämä oli meille tärkeä peli nähdäksemme meidän kilpailullista kykyä tällä hetkellä. Sen suhteen olen todella tyytyväinen. Meillä on rutkasti kunnianhimoa, ja voimme vielä kehittyä paljon. Tämä oli lohkovaiheen peleistä selvästi vaativin meidän puolustuspään toiminnalle, Grau kommentoi.

Espanjalaisvalmentaja ei halua erikseen erotella, olisivatko pelaajat voineet tehdä Talin taistossa tänään jotain toisin.

– Olemme tässä yhdessä, koko staffi ja pelaajat. Lopputuloksen jälkeen voimme kaikki todeta, että jotain olisimme voineet tehdä toisin. Mielestäni pelasimme kuitenkin tasokkaasti ja halusimme voittaa.

Maalissa ensi kertaa esiintynyt Tino Kangasaho on nyt seurahistorian nuorimpia debytantteja. Grau antoi hänelle kannustavia sanoja.

– Jos hän jatkaa työntekoa, niin hänellä on edessään hyvä tulevaisuus maalivahtina. Tänään näimme, että Tino on hyvällä tiellä ja hän sai arvokasta kokemusta kilpailullisista peleistä.

Lisää uutisia