AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.04 // 29.1.2022

"Talvikauden kovin haaste meille" - Valakari antoi kehuja VPS:lle Liigacupin avauksesta

"Talvikauden kovin haaste meille" - Valakari antoi kehuja VPS:lle Liigacupin avauksesta

KuPS väänsi voiton VPS:sta Liigacupin avauksesta. (Kuva: Juha Leskinen)

Liigacupin avaus ei ollut KuPS:lle helppo iltapäiväpuhde lauantaina, vaikka tuloksena oli lopulta 3-1-voitto VPS:sta.

VPS pelasi ennakkoluulottomasti ja paineisti KuPS:n ajoittain pitkiinkin puolustusjaksoihin. Lopulta KuPS:n rutiinitaso oli kuitenkin vieraille liikaa, eikä kotivoittoa voi pitää suurena vääryytenä.

Kuopion Palloseuran päävalmentaja Simo Valakari oli ottelun jälkeen iloinen vaikeuksista huolimatta otetusta voitosta, mutta antoi rehdin tunnustuksen kovan vastuksen antaneille vieraille.

- VPS antoi meille talvikauden kovimman haasteen. He laittoivat meidät välillä todella ahtaalle. Kärsimme yhdessä ja pelaajat taistelivat hienosti voittoon, joka ei todellakaan tullut ilmaiseksi, Valakari kertoo.

C-lohkon toisessa ottelussa SJK ja AC Oulu pelasivat 2-2 -tasapelin. KuPS:n seuraavassa ottelussa vastaan asettuu keskiviikkona 9. helmikuuta Seinäjoen Jalkapallokerho myös Lippumäessä pelattavassa ottelussa.

Päävalmentaja Valakarin mukaan joukkueelle jäi paljon parannettavaa VPS-ottelusta.

- Jouduimme välillä olemaan pitkäänkin ilman palloa, mutta hoidimme ne tilanteet tyylikkäästi. Työnteko jatkuu jälleen harjoituskentällä, meidän pitää pystyä kehittämään omaa pelaamistamme edelleen.

vko.20 // 15.5.2024
Lisää uutisia