AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.43 // 27.10.2021

”Näytimme huipputasolla olevaa asennettamme” – Riveiro iloitsi voitosta

”Näytimme huipputasolla olevaa asennettamme” – Riveiro iloitsi voitosta

Jose Riveiro kiitteli omiaan. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter haki täydet kolme sarjapistettä Tampereelta ja nousi tämän avulla takaisin sarjataulukon kolmannelle sijalle. Turkulaiset päihittivät Ilveksen maalein 2-0 hyvän esityksen jälkeen.

Tulos tarkoittaa sitä, että Interille riittäisi viimeisessä ottelussa SJK:ta vastaan tasapeli pronssin kohtalosta taistellessa, kun SJK jakoi pisteet KuPS:n kanssa keskiviikon kierroksella.

Interin päävalmentaja Jose Riveiro piti voittoa ansaittuna.

– Ensimmäisen jakson ensimmäisellä puolikkaalla peli oli sellaista, että kumpikin joukkue sai luotua liikaa mahdollisuuksia. Avausmaalimme jälkeen otimme mielestäni kontrollin 60. minuutille asti. Sen jälkeen Ilves vähän painoi päälle, ja väsähdimme pikkaisen. Näytimme huipputasolla olevaa asennettamme ja ansaitsimme kolme sarjapistettä. Sen myötä meillä on mahdollisuus taistella kolmannesta sijasta sunnuntaina, Riveiro summasi Interin sivuilla.

FC Interin maalitykki Benjamin Källman loukkaantui ottelussa ja jätti kentän verissä päin. Källmanin loukkaantumista Riveiro ei halunnut puida, mutta kertoi hyökkääjän voivan siihen nähden hyvin, kun ottaa nähdyn tilanteen huomioon.

vko.20 // 15.5.2024
Lisää uutisia