AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 8.7.2021

​"Kaikki kolme osapuolta positiivisia" – AC Oulu tarttui tilaisuuteensa Breitenmoserin suhteen

​"Kaikki kolme osapuolta positiivisia" – AC Oulu tarttui tilaisuuteensa Breitenmoserin suhteen

"Mako" Heikkinen tarttui tilaisuuteen. (Kuva: Juha Tamminen)

AC Oulu julkaisi torstaina kolmannen uuden pelaajasopimuksensa vain muutaman päivän sisällä.

Magnus Breitenmoserin hankinta tuli hieman yllättäen mahdolliseksi samaan aikaan jo aiemmin julkaistun Dennis Salanovićin siirron yhteydessä.

- Denniksen lainasiirtoa järjestellessä FC Thunin kanssa kävi ilmi, että heillä voisi olla sellaisen profiilin omaava keskikenttäpelaaja lainattavissa, jota ollaan etsitty. Sen jälkeen kaivettiin Magnuksesta tietoa niin paljon kuin vain pystyttiin, kunnes tehtiin päätös siitä, että yritetään saada hänet tänne loppukaudeksi.

- Kun kaikki kolme osapuolta olivat positiivisia siirron suhteen, niin asian saattaminen maaliin asti ei ollut enää hirveän vaikeaa, taustoittaa urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen Breitenmoserin siirtoa.

Breitenmoser saapuu Ouluun hyvässä pelikunnossa ja on valmis pelaamaan heti siirtoajan alettua. Hän tuo AC Oulun keskikentälle monipuolisuutta ja häntä voidaan peluuttaa monessa roolissa.

- Magnus tuo meidän joukkueeseemme lisää laajuutta ja vaihtoehtoja keskikentälle sekä taitoa pelata paineen alla, Heikkinen kertoo pelaajan ominaisuuksista.

Lisää uutisia