AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.12 // 26.3.2021

Veikkausliiga ja kuopiolainen pienpanimo RPS Brewing Company syventävät yhteistyötä

Veikkausliiga ja kuopiolainen pienpanimo RPS Brewing Company syventävät yhteistyötä

Veikkausliiga ja käsityöläisoluita valmistava Rock Paper Scissors Brewing Company (RPS) ovat allekirjoittaneet sopimuksen yhteistyön jatkoa koskien.

– Jalkapallon katsojaluvut ovat edelleen ihan toista luokkaa verrattuna kivi, paperi, sakset -kisoihin. Viime kaudella Veikkausliiga oli pääsarja, jossa pelataan jalkapalloa ja on sitä tänäkin vuonna, kertoo RPS:n toimitusjohtaja Samuli Huuhtanen.

– Jalkapallo on enemmän kuin peliä – vähän samalla tavalla kuin artesaaniolut on enemmän kuin perusolut. RPS on ollut rakentamassa suomalaista olutkulttuuria ja me rakennamme suomalaista jalkapallokulttuuria, kertoo Veikkausliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa.

Kaudelle 2021 uutuutena tulee myös Veikkausliiga-cola.

- Kaikki jalkapalloa seuraavat eivät saa tai halua juoda olutta. Heille on nyt Veikkausliiga-cola, taustoittaa Veikkausliigan liiketoiminnan kehitysjohtaja Ville-Mikko Korkka.

- Edessä on taas kaikkien aikojen jalkapallokesä. RPS haluaa olla mukana tässä huumassa kentällä ja kentän ulkopuolella, pomputtelee Samuli Huuhtanen.

RPS:n ja Veikkausliigan uusi yhteistyösopimus astuu voimaan välittömästi. Sopimuksen puitteissa on tarkoitus tehdä erilaisia markkinointiin liittyviä tapahtumia kuten Perfect Match™ sekä ulottaa yhteistyö panimon tuotteisiin saakka.

Nimikkotuotteet Ultra Lager ja Ultra Cola ovat saatavilla hyvin varustelluista K-kaupoista kautta maan.

Lisää uutisia