AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.06 // 10.2.2021

​Niklas Moisander: "Suuri kunnioitus Veikkausliigaa kohtaan"

​Niklas Moisander: "Suuri kunnioitus Veikkausliigaa kohtaan"

"Nikke" seuraa Veikkausliigaa tarkkaan. (Kuva: Juha Tamminen)

Werder Bremenin toppari ja entinen Huuhkajien kapteeni Niklas Moisander pitää suomalaista jalkapalloa ja Veikkausliigaa suuressa arvossa.

Moisander kertoi, ettei hän ole vielä päättänyt, missä ura jatkuu – myös Suomi on edelleen vaihtoehtona Moisanderin mielessä.

- Ura jatkuu ehdottomasti, mutta tässä vaiheessa on vielä vaikea sanoa, että missä. Katsotaan, miten loppukausi menee. Kaikki on auki, ja ura voi jatkua monessakin paikassa, Niklas Moisander kertoi Suplan Week of Football -podcastissa.

Sopimus Bremenin kanssa loppuu tähän kauteen. Moisanderin ura ei kuitenkaan lopu. Pelihaluja on vielä, yhtenä vaihtoehtona on paluu Suomeen.

- En sulje ovea paluuseen Suomeen. Minulla on suuri kunnioitus suomalaista futista ja Veikkausliigaa kohtaan. En sulje ovia sinnekään suuntaan, Moisander kertoi.

- Todennäköisyys ei ole iso, että tulisin pelaamaan siellä, mutta en missään nimessä sulje ovia sinne päin. Minulla on suuri kunnioitus sitä työtä kohtaan, jota Suomessa tehdään, Veikkausliigaa kohtaan ja totta kai myös vanhaa seuraani TPS:aa kohtaan.

Myös toinen turkulaisseura Inter kiinnostaa moninkertaista Hollannin mestaria AZ Alkmaarista ja Ajaxista. Syy on luonnollinen: Interin maalia vartioi Niklaksen kaksoisveli Henrik.

- Totta kai tulee (Interiä) paljon seurattua. He ovat vetäneet viime kausina tosi hyvin ja Henkka on pelannut loistavasti. Siitä olen ylpeä ja iloinen, täytyy nostaa hattua, he ovat tehneet hyvää työtä viime vuosina, Moisander sanoi.

Lisää uutisia