AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.03 // 18.1.2021

Jusif Ali HIFK:n riveihin

Jusif Ali HIFK:n riveihin

HIFK vahvisti rivejään. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK kertoo verkkosivuillaan solmineensa yksivuotisen pelaajasopimuksen Jusif Alin kanssa.

20-vuotias espoolaislähtöinen laituri siirtyy HIFK:hon AC Oulusta, jossa hän ehti pelata viisi Ykkösen ottelua loppukaudesta. Peliaikaa kertyi myös Kakkosessa OLS:n paidassa kolmen ottelun verran.

Ennen siirtymistään Ouluun syyskuussa 2020 nuorukainen edusti kyproslaista Pafos FC:tä vuoden verran. Hänellä on nuoresta iästään huolimatta jo reilusti kokemusta aikuisten sarjoista, sillä hän pääsi debytoimaan Klubi 04:n paidassa Kakkosessa jo kaudella 2016. Veikkausliigadebyytti tapahtui puolestaan kaudella 2018 Ilveksessä. Ali on edustanut urallaan myös mm. kroatialaisen Dinamo Zagrebin organisaatiota.

– Tämä on uusi haaste minulle ja on hienoa päästä taas taistelemaan peliajasta Veikkausliigassa. Ensimmäinen viikkoni HIFK:ssa on mennyt hyvin, ja päävalmentajakin on antanut minulle positiivista palautetta tekemisestäni. On ollut myös helppoa tulla tähän messiin, kun tunnen Selmanin (El Baset) ja Jeanin (Mabinda) jo entuudestaan, Ali sanoo HIFK:n sivuilla.

– Olen kehittynyt sekä henkisesti että taidollisesti ulkomailla. Koen olevani valmis tähän haasteeseen, kun minulla on kokemusta sekä Suomesta että muualta. Sitä pystyy nyt helpommin vertailemaan, että mikä taso on Suomessa ja mikä se on muissa maissa, hän jatkaa.

Lisää uutisia