AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.41 // 12.10.2020

Veikkausliiga edellyttää maskin käyttöä ottelutapahtumissaan

Veikkausliiga edellyttää maskin käyttöä ottelutapahtumissaan

Kuva: Juha Tamminen

Koronavirusepidemian toisen aallon kiihtyessä ohjeistusta koronavirusepidemian hillitsemiseksi on päivitetty.

THL:n ja STM:n antamia suosituksia seuraten Palloliitto ottaa käyttöön velvoitteen käyttää kasvomaskia katsomossa Palloliiton valtakunnallisten sarjojen ottelutapahtumissa. Tämän Palloliiton linjauksen mukaisesti toimitaan luonnollisesti myös Veikkausliigan ottelutapahtumissa.

Kasvomaskin käyttö on edellytys ottelustadionille sisäänpääsyyn niin yleisön kuin työskentelevän henkilökunnankin osalta. Lisäksi ottelutapahtumien turvajärjestelyissä suositetaan edelleen tarkkaa suunnittelua 1-2 metrin turvavälien ylläpitämiseksi kaikissa tilanteissa (myös lipunmyynti, myyntipalvelut).

Huomioitavaa on, että edellytys kasvomaskin käyttöön ei koske alle 15-vuotiaita.

Lisää uutisia