FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.38 // 22.9.2020

Ilves jo perillä Maarianhaminassa - "En usko että IFK:n laivareissu vaikuttaa keskiviikon peliin"

Ilves jo perillä Maarianhaminassa - "En usko että IFK:n laivareissu vaikuttaa keskiviikon peliin"

IFK ja Ilves kohtaavat keskiviikkona. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves matkasi jo tiistaina kohti Maarianhaminaa ja keskiviikon vierasottelua IFK Mariehamnia vastaan.

Joukkueet pelasivat molemmat viimeksi lauantaina. Saarelaiset hakivat helsinkiläisen IFK:n vieraana yhden pisteen 2–2-tuloksella. Isännät johtivat jo kahdella maalilla, mutta Gustav Backaliden ja Pelvas toivat "Grönvittin" tasoihin. Ilves puolestaan isännöi FC Hakaa Pirkanmaan derbyssä, joka päättyi 1–1-tulokseen. Tupsukorvien ainokaisesta vastasi gabonilaiskärki Missi Mezu, jolle maali oli ensimmäinen Suomen kentillä.

– Hyviä peliesityksiä on nähty, mutta voittoa yhä kaivataan. Kireä aikataulu vaikuttaa tietysti valmistautumiseen. Haka-pelistä on palauteltu ja lähdimme aamuvarhain tien päälle.

- Nyt iltapäivällä rantauduimme Maarianhaminaan. Treenaamme illalla täällä ja lepäämme hyvin huomista peliä varten, Ilves-luotsi Jarkko Wiss kertoi satamasta käsin.

Erikoinen episodi nähtiin Saaristomerellä sen jälkeen, kun kahden IFK:n kohtaaminen oli päättynyt. Turusta lähteneen risteilylaiva Viking Amorellan kyydissä oli suuri osa kotisaarelle palaavasta valkovihreiden joukkueesta. Laiva kuitenkin seilasi karille ja pelaajat jouituivat odottamaan evakuointia. Henkilövahingoilta säästyttiin.

– IFK:n laivareissu oli omalaatuinen. En ole vastaavasta kuullut aiemmin, ainoastaan joskus on pelaajia myöhästynyt lennolta. Onneksi kaikki ovat kunnossa, enkä usko sen vaikuttavan keskiviikon peliin mitenkään, joukkueensa kanssa onnellisemmin rantautunut Wiss totesi.

Lisää uutisia