AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.35 // 3.9.2020

Veikkausliiga ja Telia järjestävät Näytön paikka -turnauksen e-futaajille – ”Mahtava mahdollisuus pelaajille”

Veikkausliiga ja Telia järjestävät Näytön paikka -turnauksen e-futaajille – ”Mahtava mahdollisuus pelaajille”

Turnauksessa e-futaajat näyttävät taitonsa Veikkausliigan seuroille. Syyskuussa järjestettävä turnaus pelataan FIFA20-pelillä.

Veikkausliiga ja Telia järjestävät Näytön paikka -turnauksen suomalaisille e-jalkapalloilijoille. Turnauksessa e-futaajat voivat esitellä taitojaan Veikkausliigan seuroille. Turnaus järjestetään syyskuussa ja se pelataan FIFA20-pelillä.

– Suomessa on merkittävä määrä FIFA-pelaajia, jotka ovat hioneet taitojaan jopa kymmeniä vuosia. Nyt heillä on aivan mahtava mahdollisuus esitellä taitojaan Veikkausliigan seuroille ja mahdollisesti päästä edustamaan suosikkiseuraansa eFutisliigaan. Kannustammekin kaikkia suomalaisia e-jalkapalloilijoita osallistumaan Näytön paikka -turnaukseen, kertoo Veikkausliigan kaupallisesta kehityksestä, kumppanuuksista ja markkinoinnista vastaava johtaja Ville-Mikko Korkka.

Telia ja Veikkausliiga kertoivat kesällä perustavansa uuden e-urheilusarjan jalkapallon pääsarjan rinnalle. Keskiviikkona 4. marraskuuta käynnistyvässä eFutisliigassa ovat mukana kaikki Veikkausliigan seurat, ja jokaista seuraa edustaa kaksi e-urheilijaa.

Telia Esports Seriesin sateenvarjon alla pelattavan eFutisliigan viikoittaisia lähetyksiä voi seurata MTV:n ja Telian kanavista.

– Haluamme mahdollistaa pelaajille polun e-urheilun huipulle. Tästä alkaa taas uusien pelaajien matka, kun FIFA-pelaajilla on mahdollisuus esitellä osaamistaan Veikkausliigan seuroille ja nousta heti kärkikahinoihin mukaan, kertoo Niklas Segercrantz Telia Finlandin esports-tiimistä.

Näytön paikka -turnaus järjestetään perjantaina 25.9.2020. Turnaukseen voi ilmoittautua tästä päivästä lähtien www.teliaesportsseries.com -sivujen kautta. Turnauksen ikäraja on 16 vuotta.


Siirry Telia Esports Seriesin verkkosivuille painamalla tästä linkistä.

Lisää uutisia