FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.25 // 28.6.2020

Ruutu jälleen mukana vahvasti Veikkausliigakaudella - Tero Karhu studioisäntänä

Ruutu jälleen mukana vahvasti Veikkausliigakaudella - Tero Karhu studioisäntänä

Tero Karhu veti vahvalla tuntella myös kentällä - tässä MYPA:ssa kaudella 2005. (Kuva: Juha Tamminen)

Ruudun kotimainen jalkapallokausi alkoi tänä vuonna kesäkuussa, kun Suomen Cup ja Kansallinen liiga starttasivat. Veikkausliiga täydentää tarjontaa 1. heinäkuuta alkavalla uudella kaudella.

Tuleva kausi tuo mukanaan uudistuksia Ruudun lähetyksiin. Luvassa on muun muassa lyhyitä keskustelusisältöjä ottelutauolla sekä uusi graafinen ilme. Lisäksi Veikkausliigastudio uudistuu, kun isännän rooliin hyppää tunnettu jalkapallopersoona Tero Karhu.

- On mahtavaa päästä taas tauon jälkeen tekemään Veikausliigaa ja suomifutista. Suomalainen jalkapallo kehittyy koko ajan ja Veikkausliigastakin on ponnistanut Huuhkajiin lukuisia pelaajia. Tämän kauden joukkueista on tyrkyllä maajoukkueeseen useampi pelaaja, joita on mukava seurata, kertoo FC Jokereissa, Myllykosken Pallossa ja FC KooTeePeessa pelannut Karhu.

Studion asiantuntijana jatkaa suosittu Marko Rajamäki. Hän saa aisaparikseen Pekka Lagerblomin, joka päätti upean pelaajauransa viime kauteen ja on kerännyt mainetta myös ulkomaisilla pelikentillä. Studion tuottajan roolissa jatkaa Maarit Korhonen.

- Olemme hyvin innoissamme siitä, että Veikkausliiga pääsee viimein starttaamaan. Uskon, että upean viime kauden jälkeen pitkään odotetut Veikkausliiga-lähetykset tarjoavat faneille kaivattuja jalkapalloelämyksiä! Kansallisen liigan ja Suomen Cupin katsojaluvut ovat jo näyttäneet, että kotimaista jalkapalloa on selvästi ikävöity, Nelosen vastaava tuottaja Tuomas Saarela kertoo.

Ruutu näyttää suorana kaikki Veikkausliigan, Kansallisen liigan ja Suomen Cupin pelit. Pelien tallenteet ovat katsottavissa Ruudusta jälkikäteen. Lisäksi Ruudusta voi seurata Jalkapallon Kakkosen fanikameralähetyksiä.

Lue lisää Ruudun Veikkausliiga-lähetyksistä täältä.

Lisää uutisia