FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.21 // 25.5.2020

​VPS-kapteeni Sebastian Strandvall tiukkana: "Suoraan takaisin Veikkausliigaan"

​VPS-kapteeni Sebastian Strandvall tiukkana: "Suoraan takaisin Veikkausliigaan"

"Seballa" on vain yksi tavoite kaudelle 2020. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS:n viime kausi päättyi pettymykseen ja putoamiseen Veikkausliigasta, mutta Vaasassa ollaan vaikeasta keväästä huolimatta katse tiukasti paluussa.

Vepsun pelaajat ovat olleet koronatilanteen takia lomautettuna, mutta paluu harjoituksiin on edessä 1. kesäkuuta. Kapteeni Sebastian Strandvallin mukaan puolentoista kuukauden lomautusjakso ei ole näkynyt motivaatiossa.

- Kaikki pelaajat ovat näyttäneet suuren sydämensä, sitoutuminen on ollut todella hienoa. Ja kaikki ovat tehneet sen ilmaiseksi, vapaa-ajallaan. Tämä antaa meille hyvät edellytykset lähteä kauteen, Strandvall sanoo Yle Sportenilla.

Viime kaudesta jäi Strandvallin mukaan myös reippaasti hampaankoloon.

- Tänä vuonna haluamme todella näyttää ja osoittaa mihin pystymme. Haluan tosissaan saada revanssin viime vuodesta, me nousemme suoraan takaisin Veikkausliigaan.


Veikkausliigalla, Kansallisella Liigalla ja Miesten Ykkösellä on käynnissä yhteinen Kauden tärkein ottelu -kampanja, jossa taistellaan yhdessä suomalaisen huippujalkapallon puolesta. Kampanja on käynnissä 31.5. saakka. Tue seuroja ja tee hyvää!

Osallistu Kauden tärkeimpään otteluun

Lähde: Yle Sporten
Lisää uutisia