FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.47 // 29.11.2019

HJK:lla 47 pelaajasopimusta kaudelle 2020

HJK:lla 47 pelaajasopimusta kaudelle 2020

HJK:lla on runko hyvin koossa kaudelle 2020. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK:n joukkueen rakentaminen kaudelle 2020 etenee hyvä vauhtia.

Marraskuun 2019 loppuun mennessä HJK:lla on jo yhteensä 47 pelaajasopimusta ensi kaudelle nuorisosopimukset mukaan lukien. Muutoksia joukkueeseen on jo tullut ja niitä on seuran verkkosivujen mukaan vielä tulossa ennen kauden alkua.

Sopimuspelaajat kaudelle 2020: Anton Aaltonen, Mathias Ahlblad, Nikolai Alho, Samuel Anini jr, Taavi Arminen, Enoch Banza, Samuel Burton, Luis Carlos Murillo, Rikhard Florent, Ferhan Hasani, Saku Heiskanen, Elmo Henriksson, Chris James, Kalle Katz, Lauri Kesti, Kevin Kouassivi-Benissan (laina FC Inter), Niilo Kujasalo, Nooa Laine, Juho Lehtiranta, Lucas Lingman, Adam Marhiev, Evans Mensah, Kai Meriluoto, Matias Niemelä, Daniel O'Shaughnessy, Otto Ollikainen (laina TPS), Chris Ottia, Matti Peltola, Antonio Reguero Chapinal, Riku Riski, Roope Riski, Agon Sadiku, Henri Salomaa, Deni Silverio, Harmeet Singh, Julius Tauriainen (laina SC Freiburg U19), Miro Tenho, Casper Terho, Henri Toivomäki, Leo Ussher, Joonas Vahtera, Väinö Vehkonen, Eetu Vertainen, Tim Väyrynen, Santeri Väänänen ja Kalle Wallius.

Lisää uutisia