AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.39 // 3.10.2019

KuPS:n luottomies kuukauden pelaajaksi

KuPS:n luottomies kuukauden pelaajaksi

Ville Saxman on pelannut Kuopion Palloseurassa kaudesta 2017 lähtien. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigan pelaajat ovat valinneet KuPS:n Ville Saxmanin kuukauden pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu jälleen KuPS:n Jani Honkavaara.

Veikkausliigan syyskuun pelaajaksi on valittu Kuopion Palloseuran keskikenttäpelaaja Ville Saxman, joka pelasi syyskuussa täydet minuutit kolmessa Veikkausliigan ottelussa. Saxman työskenteli väsymättä oman joukkueensa menestyksen eteen ja viimeisteli Ilvestä vastaan myös yhden maalin.

Syyskuun valmentajaksi on valittu niin ikään KuPS:n päävalmentaja Jani Honkavaara. Joukkue otti syyskuun kolmesta ottelusta kolme voittoa ja on hyvissä asemissa Veikkausliigan mestaruustaistelussa.

Kuukauden joukkueeseen nimettiin viisi pelaajaa KuPS:sta ja neljä pelaajaa FC Hongasta. FC Lahdesta ja HIFK:sta nimettiin molemmista yksi pelaaja kuukauden joukkueeseen.

Kuukauden pelaajan valinnasta ovat päättäneet Veikkausliigan pelaajat itse. Veikkausliiga on kuullut pelaajien kannan yhteistyössä Jalkapallon Pelaajayhdistyksen kanssa. Veikkausliiga on valinnut kuukauden valmentajan ja kuukauden joukkueen.

Ville Saxman ja Jani Honkavaara palkitaan sunnuntaina 6.10. Savon Sanomat Areenalla pelattavassa ottelussa KuPS – FC Honka. Ottelussa saatetaan nähdä peräti yhdeksän Veikkausliigan kuukauden joukkueen pelaajaa. Jim esittää ottelun suorana lähetyksenä aloittaen ISTV-studiolla kello 15.30.


Veikkausliigan syyskuun joukkue (4-2-3-1):

Otso Virtanen (KuPS)

Henri Aalto (FC Honka) – Tabi Manga (KuPS) – Gideon Baah (FC Honka) – Luis Carlos Murillo (KuPS)

Javi Hervas (FC Honka) – Ville Saxman (KuPS)

Ilmari Niskanen (KuPS) – Luis Henrique (HIFK) – Demba Savage (FC Honka)

Jeronimo Amione (FC Lahti)


Kuukauden pelaaja: Ville Saxman (KuPS)

Kuukauden valmentaja: Jani Honkavaara (KuPS)

Lisää uutisia