AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 16.8.2019

​Onko KuPS:lla pakkovoiton paikka perjantaina? "Periaatteessa joo"

​Onko KuPS:lla pakkovoiton paikka perjantaina? "Periaatteessa joo"

Ilmari Niskanen tiedostaa, että perjantain huippuottelu on elintärkeä KuPS:lle. (Kuva: Juha Tamminen)

Perjantaina katseet kohdistuvat Ilveksen ja KuPS:n väliseen otteluun.

Tammelassa pelataan perjantaina sarjajohtaja Ilveksen sekä kolmantena olevan KuPS:n välinen ottelu. Kauden aiempi kohtaaminen päättyi KuPS:n 1-0-voittoon, ja se on toinen Ilveksen tämän kauden kärsimistä tappioista.

KuPS:n laituri Ilmari Niskanen sanoo, että latausta riittää savolaisten riveissä.

- Kyllähän se on, kuten oli Inter-pelikin, niin tämä on vähintään yhtä tärkeä. Ilves on kuitenkin viisi pistettä meitä edellä ja vielä pelin vähemmän pelanneena. On se älyttömän tärkeä peli, Niskanen sanoi.

- Ilves on ollut kyllä kovassa vireessä, napsinut pisteitä vähän heikommallakin pelillä. Mutta toisaalta he ovat välillä pelanneet myös tosi hyvin. Laadukas joukkue, joten meidän pitää onnistua hyvin.

Onko tämä teille pakkovoitto mestaruuden kannalta?

- Periaatteessa joo. Onhan siinä tietysti sitten vielä se lopusarja, jossa todennäköisesti kohdataan Ilves uudestaankin. Mutta eihän se voitto todellakaan pahaa tekisi. Hävitä ei kärsi ja tasapelilläkin se ero pysyy samana. En kuitenkaan ihan pakkovoitoksi sitä manaa, mutta totta kai me sinne voitto mielessä lähdetään, Niskanen vastasi.

Lisää uutisia