AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.31 // 6.8.2019

HJK-luotsi Koskela Ylelle: "Otteluparissa ei ole selkeää ennakkosuosikkia"

HJK-luotsi Koskela Ylelle: "Otteluparissa ei ole selkeää ennakkosuosikkia"

Toni Koskelalle kelpaisi 1-1-tasapelikin. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK lähtee tiistaiseen Eurooppa-liigan kolmannen karsintakierroksen otteluun suhteellisen varovaisin tavoittein.

Tiistain vastustaja Riga FC on ennakkoon katsottuna tasaväkinen vastus.

– Uskon, että ottelupari on tasainen eikä ole selvää ennakkosuosikkia. Vierasmaalia me lähdemme sinne hakemaan ja 1–1-tasapelikin on meille hyvä. Mutta jokaiseen peliin mietimme, mitkä ovat ne meidän keinomme siihen, että pystymme myös voittamaan pelin, HJK:n päävalmentaja Toni Koskela toteaa Yle Urheilulle.

Vastustajan pelityylin tarkkailusta läpi kesän ei ole juuri ollut hyötyä, sillä Riga FC on muuttunut paljon viime aikoina, kun joukkue hankki heinäkuussa useita uusia pelaajia.

Riikalaisten toisen karsintakierroksen ottelut puolalaista Piast Gliwiceä vastaan kertovat enemmän joukkueen tämänhetkisestä tasosta.

– Heillä ole mitään yksittäistä selkeää heikkoa kohtaa. Joukkue on kurinalainen, aika fyysinen ja suoraviivainen. Lisäksi joukkue on tosi isokokoinen. Ehkä, kun on paljon isoja pelaajia, niin he eivät välttämättä ole ihan niin vikkeliä.

- Alussa varmasti tunnustelemme, että minkälaisia pelaajat ovat, kun näemme heidät vihdoin livenä, Koskela pohtii.


Ottelu Riikassa alkaa tiistaina kello 19.00. Kamppailua voi seurata suorana lähetyksenä VeikkausTV:ssä. Lähetys alkaa ennakkostudiolla jo puoli tuntia aiemmin kello 18.30.

Lähde: Yle Urheilu
Lisää uutisia