AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 3.5.2019

Kokenut kettu palaa Veikkausliigaan - Keith Armstrong liittyy KuPS:n valmennustiimiin

Kokenut kettu palaa Veikkausliigaan - Keith Armstrong liittyy KuPS:n valmennustiimiin

Keke valmensi Veikkausliigassa viimeksi kaudella 2015. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura saa valmennuspuolelleen nimekkään tekijän, kun Keith Armstrong liittyy joukkueen valmennustiimiin.

"Keke" valmensi viime kaudella Ykkösen Hakaa ja hän on aiemmin valmentanut menestyksekkäästi Veikkausliigassa muun muassa HJK:ta ja Hakaa.

- Keken tulo oli nimenomaan päävalmentaja Jani Honkavaaran toive, koska hänellä oli tunne, että valmennuspuolelle tarvitaan ylimääräiset silmät, lisää valmentajaresursseja ja ylipäätään lisää mielipiteitä. Honsulla ja Kekellä on yhteistä historiaa ja he tuntevat toisensa hyvin, Kuopion Palloseura Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Heiskanen valottaa.

Kuopion Palloseuran Veikkausliigajoukkueen valmennustiimi on tähän mennessä koostunut vain kolmesta lajivalmentajasta, joista Jori Särkkä toimii maalivahtivalmennuksessa, joten vahvistus on tervetullut. Armstrongin tehtävänä on auttaa valmennusta omalla kokemuksellaan ja tuoda valmennuspuolelle lisää tekeviä käsiä.

- Pelaajarinkimme on iso, noin 25 kenttäpelaajaa ja me pyöritämme pienellä henkilöstöllä kahta jalkapallojoukkuetta, Kufua ja KuPS:ia, joten Keken tulon myötä saamme annettua jokaiselle pelaajalle hiukan enemmän huomiota. Keke osaa olla vaativa valmentaja, joten hän tuo varmasti olemuksellaan lisää myös henkiselle puolelle, päävalmentaja Honkavaara toteaa.

- Hän tuo varmasti myös uutta dynamiikkaa koko valmennustiimiimme, koska tulee siihen täysin ulkopuolisena. Sekin on hyvin piristävää, Honkavaara lisää.

Armstrong aloittaa työnsä Kuopion Palloseurassa välittömästi.

- Honkavaara etsi lisää voimaa valmennustiimiin ja olin vapaa. Siinä se. Tunnemme toisemme entuudestaan, joten tähän oli helppo tarttua. Nyt kun meillä on useampi valmentaja, pystymme auttamaan pelaajia paremmin, Armstrong toteaa.


KuPS - KPV Savon Sanomat Areenalla sunnuntaina 5.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lähde: KuPS:n tiedote
Lisää uutisia