FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.11 // 22.3.2019

​Grönvita Fans – IFK Mariehamnin kannattajat uuden nimen alla

​Grönvita Fans – IFK Mariehamnin kannattajat uuden nimen alla

Grönvitt-fanit ovat nyt yhden nimen alla. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamnin kannattajatoimintaa ollaan laajentamassa entisestään ja osana tätä fanit ovat järjestäytyneet uuden nimen Grönvita Fans alle.

Pitkäaikainen kannattajayhdistys Green Mean Machine päätti jo syyskokouksessaan, että tarvetta on suurelle muutokselle ja tästä näkyvimpänä osoituksena on yhdistyksen nimenmuutos "yleisemmäksi". Tavoitteena on ollut houkutella mukaan yhä laajemmin IFK-henkisiä ihmisiä.

- IFK on ja pysyy riippumatta siitä miten joukkueella menee, ja meidän kannattajina pitää myös pysyä joukkueen takana. Tehtävämme Grönvita Fansin kanssa on nyt saada myös muut mukaan ja saada mukaan halukkaita, jotka eivät ehkä aiemmin ole uskaltaneet tai tienneet miten liittyä. Haluamme yksinkertaisesti toivottaa tervetulleeksi kaikki, jotka rakastavat IFK:ta, yhdistyksen hallituksen jäsen Anders Östman kuvaa.

- Grönvita Fans on minusta neutraalimpi nimi. On tavallaan helpompi saada isoisiä ja vastaavia mukaan, uskoo Patrik Johansson, joka niin ikään on hallituksen jäsen.

Kaksikon mukaan GMM:n toiminnassa oli ehkä tiettyä sisäänpäinlämpiävyyttä, josta nyt pyritään pääsemään eroon ja saamaan kaikki kannattajat yhteen. Siinä missä GMM oli lopulta yksi osa kannattajista, Grönvita Fans tähtää nyt kaikkien kattoyhdistykseksi.

Toiminta uuden nimen alla on jo hyvässä vauhdissa ja vierasottelumatkojen lisäksi tiedossa on tapahtumia kotiotteluiden yhteydessä sekä muuta IFK-henkistä toimintaa. Tiedossa on 6.4. myös kannattajailta.

- Sinne haluamme saada kaikki IFK-kannattajat illaksi ja tarjolla on hiukan musiikkia, viihdettä, vanhojen IFK:n pelipaitojen huutokauppa ja sellaista, Östman kertoo.

Lähde: Nya Åland
Lisää uutisia