AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.08 // 26.2.2019

VPS Oy käynnistää osakeannin - 2125 uutta osaketta merkittävänä

VPS Oy käynnistää osakeannin - 2125 uutta osaketta merkittävänä

VPS käynnistää osakeannin tänään tiistaina 26.2.2019.

Osakeanti on heti julkinen eli jokaisella on mahdollisuus tukea paikallista huippujalkapalloa ja liittyä VPS:n omistajien joukkoon.

- VPS haluaa laajentaa seuran omistuspohjaa, tervehdyttää seuran taloutta ja ottaa askeleet uusia kehityspolkuja kohti. Viimeiset vuodet ovat sisältäneet sekä urheilullista että taloudellista menestystä, mutta myös tappioita.

- Toimintaympäristö on muuttunut viime vuosina monella eri tasolla ja siksi Vaasan Palloseura Oy:n hallitus on päättänyt käynnistää osakeannin, jolle on ollut valtuutus omistajien yhtiökokoukselta jo muutama vuosi sitten, kommentoi hallituksen puheenjohtaja Riku Asukas.

Osakkeenomistajana tuet myös VPS:n junioritoimintaa. Osa annissa kerätyistä resursseista suunnataan akatemiatoiminnan kehittämiseen jo tämän kauden aikana.

Uusia osakkeita on jaossa 2125 kappaletta. Osakkeiden aiempi lukumäärä oli 6025, joten jaettava omistusosuus on 26,07 %, jos kaikki uudet osakkeet merkitään. Yhden osakkeen hinta on 100 euroa. Osakeannilla ei ole minimitavoitetta ja se jatkuu määräämättömän ajan. Omistajaksi voi ryhtyä merkitsemällä osakkeita VPS:n verkkokaupassa tai ottamalla yhteyttä seuran toimistoon.

vko.20 // 15.5.2024
Lisää uutisia