AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 8.4.2018

​Suomen Cupista tippuminen oli KuPS:lle iso pettymys

​Suomen Cupista tippuminen oli KuPS:lle iso pettymys

Jani Honkavaara myöntää, että tippuminen HJK:lle Suomen Cupin puolivälierässä oli pettymys. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS:n päävalmentaja Jani Honkavaara odotti ryhmältään enemmän Suomen Cupin ottelussa HJK:ta vastaan. Klubi vei kuitenkin kiirastorstaina 29.3. pelatun puolivälierän kotonaan nimiinsä lukemin 2-0.

Tuon ottelun jälkeen HJK ehti jo kaataa Hongankin välierässä ja ansaita samalla finaalipaikan. Klubi kohtaa cupin loppuottelussa FC Interin 12.5. kotistadionillaan Telia 5G Areenalla.

HJK:n reilun viikon takainen voitto KuPS:sta oli vakuuttava. Kuopiolaisten päävalmentaja Jani Honkavaara odotti, että hänen ryhmänsä olisi pystynyt parempaan Töölössä.

- Iso pettymys, mutta toisaalta olen realisti. Totta kai odotin, että pystytään haastamaan Klubi pikkuisen paremmin. Se oli aika tuttu draamankaari Klubia vastaan: ollaan ihan hyvin pelissä mukana, sitten Klubi tekee maalin. Vähän jouduttiin sitten sen takia muokkaamaan pelisuunnitelmaa ja muuta sellaista, "Honsu" sanoi.

- Mutta otan sen oikeastaa sillä lailla, että se vaan osoitti meille, että töitä riittää vielä. Ei oltu parhaimmillaan, eikä silloin voi voittaa Klubia.

Tuo tappio ei kuitenkaan aiheuttanut suurempia huolia keltapaitojen riveissä.

- Ei se kuitenkaan ole sellainen juttu, että tarvitsisi mitään paniikkinappuloita painella. Klubi oli meille hyvä mittari. Heille se oli oikeastaan rutiinia, millä he hoitivat meidät, ja meillä se rutiini ei vielä ihan riitä.

KuPS avaa Veikkausliigakautensa sunnuntaina 8.4. kotikentällään Honkaa vastaan. Kello 17 alkavaa ottelua voi muiden Veikkausliigan otteluiden tavoin seurata suorana Ruudussa.

Lisää uutisia